آیین نامه نقل و انتقالات دانشگاه آزاد ۱۴۰۲ + دانلود


آیین‌ نامه نقل و انتقالات دانشگاه آزاد ۱۴۰۲ – ۱۴۰۳ منتشر شد. بر اساس این آیین نامه هر کدام از دانشجویان دانشگاه آزاد که می‌ خواهند برای انتقالی یا مهمانی دائم و موقت این دانشگاه اقدام نمایند باید از شرایط مهمانی دانشگاه آزاد اطلاع پیدا کرده و طبق شرایط آیین نامه نقل و انتقالات دانشگاه آزاد درخواست خود را ثبت نمایند.

لازم به ذکر است دریافت انتقالی یا مهمانی در دانشگاه آزاد تنها برای افرادی که شرایط مندرج در آیین نامه نقل و انتقال این دانشگاه را داشته باشند، امکان‌ پذیر می‌ باشد و آن دسته از دانشجویانی که دارای شرایط مهمانی دانشگاه آزاد و یا اخذ انتقالی از این دانشگاه هستند باید در زمان مقرر به سامانه منادا مراجعه نمایند.

چنانچه شما دانشجوی گرامی می خواهید برای انتقالی یا مهمانی دانشگاه آزاد درخواست دهید و فرصت کافی برای مطالعه آیین نامه نقل و انتقال دانشگاه آزاد را ندارید می‌ توانید از تلفن ثابت با شماره 9099075307 تماس بگیرید و از مشاوران مرکز مشاوره ایران تحصیل راهنمایی دریافت کنید تا بتوانید در کوتاهترین زمان ممکن اطلاعات مورد نیاز خود را کسب نمایید.

همچنین کلیه افرادی که در هنگام انجام فرایند ثبت انتقالی و مهمانی دانشگاه آزاد با مشکل مواجه شده‌ اند می‌ توانند از طریق برقراری تماس، برای رفع مشکل خود از کارشناسان مجموعه ایران تحصیل کمک و راهنمایی دریافت کنند.

لازم به ذکر است امکان دریافت مشاوره در مرکز مشاوره ایران تحصیل همه روزه حتی در روزهای تعطیل از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ شب برای شما عزیزان فراهم می باشد.

لزوم اطلاع از شرایط آیین نامه نقل و انتقالات دانشگاه آزاد

سالانه بسیاری از دانشجویان دانشگاه آزاد به دلایل مختلف تمایل به دریافت انتقالی یا مهمانی و تحصیل در سایر مراکز دانشگاه آزاد را دارند. اما آیا همه دانشجویان می‌ توانند برای ادامه تحصیل خود در دانشگاه دیگر درخواست مهمانی یا انتقالی دهند؟

آیین نامه نقل و انتقالات دانشگاه آزاد به همین منظور منتشر می‌ شود تا هر یک از دانشجویانی که علاقمند به مهمانی یا انتقالی هستند بتوانند در صورت داشتن شرایط لازم، درخواست خود را به ثبت برسانند. اطلاع از شرایط این آیین نامه نیز ضروری می باشد زیرا ممکن است برخی از دانشجویان به دلیل نداشتن اطلاعات کافی و عدم آشنایی با ضوابط آن، موفق به انتقال یا اخد مهمانی نشوند.

نکته مهمی که لازم است شما دانشجوی عزیز از آن اطلاع داشته باشید این است که در صورت داشتن شرایط لازم برای انتقالی یا مهمانی، تنها می‌ توانید یک بار از نقل و انتقالات دانشگاه آزاد استفاده نمایید.

در ادامه این مطلب آیین نامه انتقالی دانشگاه آزاد را با جزئیات بررسی خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

محتویات آیین نامه درخواست انتقالی دانشگاه آزاد

1.زمان ثبت‌نام برای داوطلبان متقاضی که واجد شرایط نقل و انتقالات دانشجویی می باشند، در نیمسال دوم آذر ماه آغاز می شود و تا نیمه اول دی ماه ادامه می‌یابد اما ثبت‌نام خود را بهتر است به روزهای پایانی موکول نکنید و در همان روزهای ابتدایی ثبت‌نام نمایید.

2.پس از اینکه به صورت کامل در مورد آیین نامه نقل و انتقالات دانشگاه آزاد  اطلاعات لازم را کسب نمودید. ثبت‌نام خود را آغاز کنید. ثبت نام در سایت منادا صورت می‌گیرد و چنانچه بخواهید تغییری در ثبت‌نام خود ایجاد نمایید، می‌توانید پس از 24 ساعت بدون آنکه هزینه‌ای از شما کسر شود، درخواست خود را تغییر دهید. اما چنانچه این تغییر را به بعد از گذشت بیش از 24 ساعت موکول نمایید، باید هزینه ثبت‌نام را مجددا پرداخت کنید.

 

 🔊 اطلاعیه 🔊

نتیجه درخواست نقل و انتقال دانشگاه آزاد را می‌ توانید به صورت الکترونیک در سامانه نقل و انتقالات دانشگاه آزاد به نشانی اینترنتی monada.iau.ir مشاهده نمایید و نیازی به مراجعه حضوری برای پیگیری نتیجه نخواهد بود.

3.برخی از داوطلبان ممکن است بدون اینکه از نهایی شدن ثبت‌نام خود اطمینان حاصل نمایند، صفحه ثبت‌نام را ترک نمایند و فرصت نقل و انتقال را از دست بدهند. حتماً در مورد نهایی شدن ثبت‌نام خود اطمینان یابید.

4.ثبت‌نام را بهتر است به افرادی بسپارید که در این زمینه تخصص دارند.

5.در زمان انتخاب مقصد می‌توانید چند دانشگاه را انتخاب نمایید. توصیه ما این است که از این امکان استفاده کنید تا در صورتی که امتیاز لازم را برای اولویت اول خود کسب ننمودید، در سایر دانشگاه‌های انتخابی خود، پذیرفته شوید. برای اطلاع از چگونگی این امتیازات، با مشاورین ایران تحصیل تماس حاصل نمایید.

محتویات آیین نامه درخواست انتقالی دانشگاه آزاد

👈🏻 برای اطلاع از مرخصی تحصیلی از دانشگاه آزاد بر لینک آبی رنگ کلیک کنید.

 

شرایط عمومی درخواست انتقالی بر اساس شیوه نامه جدید دانشگاه آزاد

📌 یکی از شرایط عمومی که دانشجویان متقاضی باید از آن برخوردار باشند، عدم منع ادامه تحصیل به دلیل شرایط آموزشی و انضباطی و یا نظام وظیفه می باشد.

📌 دانشجویان می‌بایستی در دانشگاه مبدأ (دانشگاهی که در آن پذیرفته‌ شده‌اند)، حتماً یک ترم تحصیلی را گذارنده باشند. تنها استثنایی که در این مورد وجود دارد، برای واجدین شرایط میهمانی است که از بدو ورود می‌توانند انتقالی بگیرند.

📌 دانشجویان پذیرفته‌شده در رشته‌های بدون آزمون دانشگاه آزاد ، صرفاً می‌توانند مهمان شوند ولی انتقالی منحصراً برای دانشجویانی می‌باشد که با آزمون پذیرفته‌ شده‌اند.

📌 دانشجویان دوره‌های خودگردان، تنها می‌توانند در واحدهای مجری خودگردان، انتقالی و یا میهمانی بگیرند.

📌 یکی دیگر از آیین نامه نقل و انتقالات دانشگاه آزاد این است که دانشجویان متقاضی انتقالی یا مهمانی، حتماً باید درخواست خود را در دانشگاه‌هایی ثبت نمایند که رشته مورد قبولی و یا گرایش آن‌ها را داشته باشند.

📌 دانشجویانی که مجوز میهمانی را اخذ نموده‌اند، تنها با موافقت واحدهای مبدأ و مقصد، می‌توانند پایان نامه خود را در دانشگاه پذیرفته‌شده به عنوان مهمان، اخذ نمایند.

📌 طبق آیین نامه نقل و انتقالات دانشگاه آزاد، انتقال مجدد در هر مقطع تحصیلی غیر از ماده 12 شیوه‌نامه، ممنوع می‌باشد.

📌 انتقال دانشجویان از واحدهایی که به صورت غیرحضوری تحصیل می‌کنند (واحدهای الکترونیکی) به سایر واحدها، ممنوع می‌باشد.

📌 دانشجویان واحدهای بین المللی، تنها می‌توانند در واحدهای بین‌المللی درخواست انتقالی دهند.

📌 طبق آیین نامه نقل و انتقالات، انتقال و یا مهمانی دانشجویان پژوهش محور ممنوع می‌باشد.

📌 دانشجویانی که در خارج از کشور در حال تحصیل می‌باشند، امکان انتقال و یا مهمانی به دانشگاه‌های داخل کشور را ندارند.

یک نکته مهم را قبل از ثبت نام حتماً به خاطر بسپارید. پس از اینکه زمان ثبت نام نقل و انتقالات پایان پذیرد، امکان ویرایش تبصره و ضابطه انتخابی وجود نخواهد داشت. لذا توصیه ما به داوطلبان این است که حتماً قبل از ثبت نام در مورد آیین نامه نقل و انتقالات دانشجو و شرایط مهمانی دانشگاه آزاد ، اطلاع لازم و کافی را کسب نمایند.

 

👈🏻 برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد انتقالی از دانشگاه ازاد به دانشگاه دولتی بر لینک آبی رنگ کلیک کنید.

شرایط اختصاصی درخواست انتقالی بر اساس شیوه نامه جدید دانشگاه آزاد

به علت طولانی بودن و فراوان بودن ماده‌های آیین نامه نقل و انتقالات دانشگاه آزاد، امکان بیان همه ماده های آن در این قسمت از مقاله به صورت کامل وجود ندارد. ما در سایت ایران تحصیل تعدادی از این ماده‌ها و قوانین را برای شما ارائه می نماییم. اما چنانچه در پی کسب اطلاعات به صورت کامل و آشنایی با قوانین و ضوابط ثبت نام می‌باشید، می‌توانید با مشاورین ایران تحصیل تماس حاصل نمایید. مشاورین ما همه روزه از ساعت 8 صبح تا 12 شب، برای خدمت‌رسانی به دانشجویان عزیز، آماده می‌باشند. 

شرایط عمومی درخواست انتقالی بر اساس شیوه نامه جدید دانشگاه آزاد

برخی از شرایط اختصاصی که برای نقل و انتقال در دانشگاه ازاد لازم است بدانید شامل موارد زیر هستند:

ازدواج یا فوت در  آیین نامه نقل و انتقالات

برای دانشجویان دختر، اگر پس از ثبت نام در آزمون ورودی دانشگاه ازدواج دائم کنند، بدون محدودیتی امکان انتقال به محل زندگی همسر را دارند.

اگر پس از ثبت نام دانشجو در آزمون ورودی دانشگاه، پدر و یا مادر دانشجو مجرد فوت شد، دانشجو می تواند، دو ترم مهمانی به محل زندگی پدر و مادر خود بگیرد.

چند دانشجویی در  آیین نامه نقل و انتقالات

اگر در خانواده ای حداقل سه دانشجو دانشگاه آزاد به صورت همزمان وجود داشته باشد بر اساس  آیین نامه نقل و انتقالات، امکان انتقال دو یا بیشتر از آن ها به محل اشتغال به تحصیل سایر اعضا وجود دارد.

 🔊 اطلاعیه 🔊

در صورتی که  شهر محل تحصیل سایر اعضای خانواده، رشته تحصیلی دانشجوی متقاضی را نداشته باشد، دانشجو به یکی از شهرهای همجوار آن شهر منتقل می شود.

کارکنان دولت در آیین نامه

اگر کارمند دولت یا نیرو مسلح پس از قبولی در آزمون، محل خدمت وی به شهر دیگری منتقل شود، با ارائه حکم میتواند به دانشگاه محل خدمت خود منتقل شود.

ایثارگران و دانش آموزان سماء

فرزندان شهید و همسر شهید و مفقودالاثر بدون مانع می توانند به کلیه واحد های دانشگاهی منتقل شوند.

دانشجویان سما در صورتی که در مدت تحصیل دبیرستان خود مردود نشده باشند و درسی را تجدید نشده باشند، با تایید سازمان سما امکان انتقالی دارند.

بیماران خاص و معلولین:

در صورت تاییدیه پزشک امکان انتقال برای معلولین و بیماران خاص وجود دارد.

👈🏻 برای اطلاع از نتایج نقل و انتقالات دانشگاه آزاد بر لینک آبی رنگ کلیک کنید.

بررسی مراحل ثبت درخواست انتقالی آزاد

برای ثبت درخواست انتقالی دانشگاه آزاد، هریک از دانشجویان این دانشگاه لازم است مراحل زیر را طی نمایند.

✅ جستحو آدرس اینترنتی monada.iau.ac.ir و ورود به سامانه منادا دانشگاه آزاد

✅ مطالعه آیین نامه مربوط به انتقالی یا مهمانی در این دانشگاه

✅ وارد شدن به میزکار یا پنل دانشجویی با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور ( شماره دانشجویی و کدملی)

✅ مشاهده اطلاعات فردی و تحصیلی و تایید آن ها برای ثبت درخواست

✅ ورود به بخش ثبت درخواست انتقالی یا میهمانی آزاد

✅ تعیین نمودن نوع درخواست انتقالی یا مهمانی (ترمی، دائم) 

✅ انتخاب دانشگاه مورد نظر برای ادامه تحصیل

✅ بارگذاری مدارک لازم برای ثبت درخواست انتقالی و پر کردن فرم آن

✅ واریز هزینه لازم جهت بررسی مدارک دانشجویان متقاضی انتقالی و مهمانی

✅ ثبت نهایی درخواست و اخذ شماره پرونده

اخبار پیرامون درخواست انتقالی آزاد

📢 مصوبه «نقل و انتقال فرزندان اعضای هیئت علمی» بررسی می شود

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی از بررسی درخواست وزرای علوم، بهداشت و رئیس دانشگاه آزاد درباره مصوبه «نقل و انتقال فرزندان اعضای هیئت علمی» خبرداد.

📢 انتقال به دانشگاه های آزاد با شهریه کمتر 

آقای محمد مهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از امکان انتقال دانشجویان دانشگاه آزاد به دیگر دانشگاه های آزاد که شهریه کمتری دارند خبرد دادند و گفتند چنانچه هریک از دانشجویان این دانشگاه به علت شهریه بالا دارای مشکل باشند، می توانند برای ادامه تحصیل در دیگر دانشگاه های آزاد که دارای شهریه کمتری هستند، درخواست دهند.

ایشان همچنین یادآور شدند که رشته محل‌ های دانشگاهی تعیین کننده میزان شهریه هر دانشگاه هستند و شهریه تحصیل در رشته حقوق دانشگاه آزاد تهران با تحصیل همین رشته در دانشگاه آزاد به عنوان مثال بروجرد متفاوت است.

براساس گفته های رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، شهریه این دانشگاه در سال جاری برای تمام واحدهای آن 5 تا 39 درصد افزایش یافته است اما تعدادی از رشته ها در مناطق محروم با کمتر از 5 درصد افزایش شهریه همراه بوده اند.

 

خلاصه مطلب 📝

در این مقاله تلاش نمودیم تا در رابطه با آیین‌ نامه نقل و انتقالات دانشگاه آزاد اطلاعاتی را به شما عزیزان ارائه نماییم. در صورتی که واجد شرایط مهمانی دانشگاه آزاد می باشید، می توانید در زمان تعیین شده برای درخواست انتقالی خود، اقدامات لازم را انجام دهید.

اگر شما دوست گرامی در مورد فرایند مهمانی یا انتقالی از دانشگاه آزاد با مشکل مواجه شدید می توانید از تلفن ثابت با شماره 9099075307 ( همه روزه حتی در روزهای تعطیل از ساعت 8 صبح تا 12 شب) تماس بگیرید.

افزون بر این می توانید اگر سوالی در این زمینه دارید؛ آن را به صورت کامنت در انتهای همین صفحه و در قسمت دیدگاه ها برای ما بنویسید تا کارشناسان مرکز مشاوره ایران تحصیل در اسرع وقت به شما عزیزان پاسخ دهند.

 

 

برای دانلود فایل پی دی اف مقاله آیین نامه نقل و انتقال دانشگاه آزاد بر لینک آبی رنگ کلیک کنید.

 

 

 

 

با توجه به آئین‌ نامه نقل و انتقالات دانشگاه آزاد آیا امکان مهمانی و یا انتقالی برای دانشجویان بین الملل وجود دارد؟

با توجه به شرایط مهمانی دانشگاه آزاد امکان مهمانی و یا انتقالی تنها در دانشگاه های بین الملل امکان پذیر است.

ثبت درخواست انتقال دانشجویان دانشگاه آزاد به محل زندگی چگونه امکان پذیر است؟

برای ثبت درخواست می توانید به سامانه منادا مراجعه نمایید.

آیا شرایط میهمانی دائم دانشگاه آزاد وجود دارد؟

بله. اما این شرایط تنها برای عده معدودی از دانشجویان امکان پذیر است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا