ثبت نام امریه دانش بنیان


مشمولانی که قصد ثبت نام امریه دانش بنیان را دارند، بایستی مدارک خود را در زمان مقرر آماده و تحویل دهند. این متقاضیان با کار در شرکت دانش بنیان به جای سربازی می‌توانند از این تسهیلات ویژه استفاده کنند. البته شرایط گرفتن امریه در شرکت دانش بنیان کمی پیچیده‌تر و شاید دشوارتر از سایر امریه‌ها به نظر می‌رسد. از این رو در ادامه در مورد نحوه ورود به سامانه ثبت نام، شرایط امریه سربازی دانش بنیان و مراحل اخذ آن توضیح داده خواهد شد.

فراخوان امریه دانش بنیان هر ساله منتشر می‌شود. متقاضیان می‌توانند براساس علاقه و رشته تحصیلی خود در رشته‌ های امریه دانش بنیان درخواست دهند. چنانچه شما مشمولان گرامی در ارتباط با پذیرش امریه دانش بنیان، حقوق امریه دانش بنیان، زمان دقیق مراجعه و مدارک مورد نیاز سوال و ابهامی دارید، با مشاوران ایران تحصیل به شماره 9099075307 تماس حاصل نمایید.

نحوه ثبت نام امریه دانش بنیان

اگر از جمله فارغ التحصیلان دانشگاهی هستید که قصد دارید به جای گذراندن دوره سربازی در پادگان‌ها از امریه استفاده کنید، شرکت‌های دانش بنیان گزینه خوبی خواهند بود. خیلی از متقاضیان از شرایط امریه سربازی دانش بنیان چیزی نمی‌دانند و یا فراخوان امریه دانش بنیان را دنبال نمی‌کنند. اجازه دهید ابتدا در مورد ثبت نام امریه دانش بنیان اطلاعاتی کسب کنیم و سپس به شرح جزییات بپردازیم.

قبل از هر چیز باید بدانید که اگر هدفتان گرفتن امریه در این شرکت‌ها است، بایستی 3 ماه قبل از تاریخ اعزامتان درخواست دهید. مثلاً اگر زمان اعزام شما اردیبهشت ۱۴۰۲ باشد، باید در اواخر بهمن به سامانه شرکت‌های دانش بنیان وارد شده و مدارک خود را ارسال نمایید. در غیر این صورت درخواست شما اعتباری ندارد و بهتر است صرف نظر کنید.

همچنین حدود یک هفته بعد لیست ماموران وظیفه توسط این سازمان اعلام می‌گردد. معمولاً فراخوان امریه دانش بنیان هر سال منتشر می‌شود. البته ذکر یک نکته ضروری است و آن هم اینکه لیست اعلام شده مذکور به معنای پذیرش نهایی متقاضی نمی‌باشد، بلکه در صورت تکمیل همه مدارک و مراحل لازم و تاییدیه پایانی ستاد نیروهای مسلح می‌توان خود را شرکت مورد نظر دانست.

اما کار در شرکت دانش بنیان به جای سربازی چه خصوصیاتی دارد و اصلاً منظور چه نوع شرکت‌هایی است؟ رشته‌های امریه دانش بنیان کدامند و حقوق امریه دانش بنیان چقدر است؟ در ادامه به این سوالات پاسخ خواهیم داد.

نحوه ثبت نام امریه دانش بنیان

پذیرش امریه دانش بنیان

اولین اقدام مشمولی که می خواهد در شرکت های دانش بنیان امریه بگیرد این است که شرکت‌های معتبر استان محل سکونت خود را شناسایی کرده و پیگیری فراخوان امریه دانش بنیان باشند، زیرا با وجود اینکه این شرکت ها در لیست ارگان‌های امریه سربازی قرار دارند، اما چون خصوصی محسوب می شوند، بایستی دارای شرایط خاصی باشند تا ستاد نیروه های وظیفه به آن ها اجازه جذب نیروی امریه دهد.

برای مثال یکی از شرایط امریه سربازی دانش بنیان این است که شرکت مورد نظر به ازای هر 10 کارمند شاغل تمام وقت دارای بیمه باشد، اجازه جذب یک نفر امریه را دارد. به طور کلی هر شرکت سالانه حداکثر سه نفر را می‌تواند جذب نماید. متقاضیان بعد از ثبت نام امریه دانش بنیان، رزومه و سابقه خود را به همراه مدارک مربوط خدمت سربازی را ارسال نمایند.

علاوه بر این برای پذیرش امریه دانش بنیان، کارکنان شاغل در هر شرکت نباید از 20 نفر کمتر باشند و فروش آن از یک میلیارد ریال بیشتر باشد.  بنابراین کار در شرکت دانش بنیان به جای سربازی در هر شرکتی مجاز نیست و باید دارای شرایط لازم باشد. جذب امریه بر اساس امتیازهای متقاضیان است و اولویت اصلی با آنهایی است که بیشترین امتیاز را داشته باشند. داشتن امتیاز کمتر از 80 باعث رد پذیرش متقاضی می‌شود که البته این افراد شانس امتحان دوباره را دارند.

سامانه ثبت نام امریه شرکت های دانش بنیان

برای ثبت درخواست و ارائه مدارک جهت پذیرش امریه دانش بنیان، لازم است مشمولان ثبت نام اولیه خود را در سامانه خدمات دانش بنیان به آدرس اینترنتی prs.daneshbonyan.ir انجام دهند.

پس از ثبت نام در مرحله اولیه در سایت خدمات دانش بنیان، شرکت مورد نظر باید در بازه زمانی معین برای هر اعزام، درخواست مشمولان را در سامانه دانش بنیان به آدرس reg.daneshbonyan.ir تایید کند تا درخواست فرد مورد نظر در مرحله بررسی قرار گیرد.

فرد متقاضی اخذ امریه و شرکت دانش بنیان مورد نظر باید در بازه زمانی معین درخواست خود را ارسال کنند. در غیر اینصورت پس از بازه زمانی امکان ارسال مدارک و بررسی درخواست وجود نخواهد داشت.

سامانه ثبت نام امریه شرکت های دانش بنیان

مراحل ثبت نام امریه دانش بنیان

پس از اینکه متقاضی وارد سامانه شد، بایستی معرفی نامه ای که از سوی شرکت ارائه شده را پر نماید. سپس اگر با درخواست او موافقت شود، موظف است سایر مدارک را تکمیل و به مرکز ارائه کند. شرکت دانش بنیان مربوطه موظف است تا هزینه‌های مربوط به دوره آموزشی و سایر مخارج را بر اساس مبلغ تعیین شده از سوی ستاد کل نیروهای مسلح و را پرداخت کند. بیمه درمانی نیز در این هزینه‌ها جای دارد.

چنانچه ستاد کل نیروهای مسلح پس از استعلام مدارک، درخواست متقاضی را رد کند، تمام هزینه‌های پرداخت شده از سوی شرکت دوباره باز گردانده می‌شود. ذکر این نکته ضروری است که دوره آموزشی در یکی از یگان‌ها سپری می‌شود و پس از اتمام آن فرد می‌تواند از کار در شرکت دانش بنیان به جای سربازی استفاده کند. در این دوره نیز فرد مذکور باید به تمامیقوانین و فعالیت‌های محول شده پایبند باشد.

ناگفته نماند که یکی از شرایط گرفتن امریه در شرکت دانش بنیان این است که شرکت‌های مربوطه هیچ تعهدی در قبال استخدام و به کارگیری فرد پس از اتمام دوره خدمت ندارند. اما طرفین باید به تعدات خود عمل کنند. برای مثال، اگر شرکت در دادن هزینه‌های ذکر شده طرفه رود یا آن‌ها را پرداخت نکنند، طبق قوانین سهمیه‌های تخصص داده شده لغو می‌گردد و سرباز را مجدداً به مرکز ارجاع داده می‌شود.

شرایط امریه سربازی دانش بنیان

تا اینجا بیشتر در مورد خصوصیات شرکت‌های مجاز و نحوه ثبت نام امریه دانش بنیان صحبت کردیم. حال نوبت به شرایط امریه سربازی دانش بنیان برای متقاضیان است که در اینجا هر دو شرایط اختصاصی و عمومی را مورد بررسی قرار خواهیم داد. با این وجود، بسیاری از مشمولین عزیز با سوالات و مسائل زیادی رو به رو به شده که در مشاوره امریه سربازی سامانه ایران تحصیل مطرح می‌نمایند و مشاورین ما به تمامی سوالات و شبهات آن‌ها پاسخ می‌دهند.

  1. مدرک تحصیلی متقاضی نباید کمتر لیسانس یا کارشناسی باشد.
  2. داشتن غیبت به منزله رد پذیرش در امریه است
  3. مشمولان دارای مدارم پزشکی یا پیراپیزشکی نمی‌توانند در ثبت نام امریه دانش بنیان شرکت یا جذب شوند.
  4. متقاضی باید در هر دو بخش علمی و فناورانه امتیازت لازم را کسب نماید و همانطور گفته شد حداقل امتیاز 80 است.
  5. به دلیل محدودیت پذیرش، اولویت با کسانی است که علاوه بر امتیاز خوب زودتر درخواست دهن.
  6. صداقت در ارائه مدارک بسیار اهمیت دارد. چنانچه بعداً مشخص شود که در در اطلاعات داده شده پنهان کاری یا دروغی وجود داشته است، نه تنها فرد از تمامی تسهیلات مربوطه محروم می‌گردد، بلکه مراتب به سازمان‌های مربوطه گزارش داده شده و برابر قانون با او برخورد می‌شود.
  7. اگر متقاضی در مراحل گزینش و مصاحبه امتیاز حد نصاب را کسب نکند، می‌تواند با بیشتر کردن فعالیت‌های فناورانه و ارتقای سطح خود مجدداً شش ماه پس از درخواست قبلی، تقاضای خود را در سامانه ثبت کند.

آشنایی با شرایط مربوط به شرکت‌ های دانش بنیان

شرکت‌های دانش بنیان این امکان را دارند که در حوزه‌های مختلف فعالیت کنند. مشمولان می‌توانند اسامی شرکت‌های مذکور را در صفحه اول سایت مرکز شرکت‌ها و موسسات دانش بنیان به آدرس www.Daneshbonyan.ir مشاهده نمایند.

از اصلی‌ترین شرایط این شرکت‌ها که افراد متقاضی باید به آنها توجه کنند، می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

شرکت دانش بنیان باید دارای اظهارنامه مالیاتی باشد.

فروش شرکت دانش بنیان  بر اساس اظهارنامه مالیاتی باید بیش از یک میلیارد ریال باشد.

تبصره: هر کدام از شرکت‌ها به ازای هر 300 میلیون تومان فروش در اظهارنامه مالیاتی و یا هر 5 نفر کارکنان تمام وقت مشغول به کار در شرکت (براساس فهرست بیمه)، یک نفر این امکان را دارد که بعنوان نیروی امریه معرفی کند. حداکثر ظرفیت هر شرکت دانش بنیان برای پذیرش نیروی امریه در هر سال 5 نفر است.

شرایط امریه سربازی دانش بنیان

مدارک لازم برای ثبت نام امریه دانش بنیان

امریه شرکت‌های دانش بنیان به افراد کمک می‌کند تا علاوه بر افزایش تجربه شغلی خود، مهارت‌های زیادی کسب کنند. مزایای اخذ امریه دانش بنیان در مقایسه با خدمت نظامی بیشتر است و مشمولان می‌توانند با توجه به رشته خود در این شرکت‌ها مشغول شوند.

افرادی که قصد دارند در شرکت‌های دانش بنیان دوران خدمت خود را بگذرانند، باید مداک زیر را ارائه کنند.

مدرک تحصیلی کارشناسی و یا بالاتر

تکمیل کردن اطلاعات هویتی و شخصی در سامانه اعلام شده

بیمه تمام وقت متقاضی رد شده باشد تا واجد شرایط امریه شرکت دانش بنیان باشد.

تهیه آخرین اظهارنامۀ مالیاتی برای بررسی فروش سالیانه شرکت

ارائه نمودن لیست کارکنان تمام وقت شاغل در کشور

ارائه کردن آخرین گزارش صورت معاملات فصلی شرکت

ارائه کردن معرفی نامه تکمیل شده از سوی شرکت دانش بنیان

پرداخت نمودن هزینه دوره آموزشی و هزینه‌های مصوب از سوی شرکت

چنانچه اطلاعات اولیه افراد متقاضی تایید شود، باید اطلاعات تکمیلی از جمله شرح فعالیت، برگ اعزام و فرم اداری به مرکز ارائه شده و پس از تکمیل نمودن و تایید استعلام حراست از سوی مرکز و تایید نهایی ستاد کل نیروهای مسلح، متقاضیان برای گذراندن دوره آموزشی به ستاد کل نیروهای مسلح معرفی خواهند شد.

در نهایت متقاضیان پس از طی کردن دوره آموزشی مربوطه و در صورت داشتن مدرک تحصیلی مورد نیاز برای امریه سربازی شرکت مورد نظر، این امکان را دارند تا نسبت به انجام خدمت خود در شرکت دانش بنیان مدنظر خود اقدام کنند.

ماه‌ های اعزام به خدمت مشمولان امریه دانش بنیان

مشمولانی که متقاضی ثبت نام امریه دانش بنیان هستند، باید در زمان خاصی به این شرکت‌ها اعزام شوند. در ادامه جدول زمانی مهلت ارسال درخواست شرکت‌های دانش بنیان و تاریخ اعزام متقاضیان ارائه شده است.

زمان اعلام فهرست ماموران وظیفه مهلت ارسال درخواست از سوی شرکت در سامانه دانش بنیان تاریخ اعزام متقاضیان
10 بهمن ماه تا 25 دی ماه اردیبهشت
10 اسفند ماه تا 25 بهمن ماه خرداد
10 فرودین ماه تا 25 اسفند ماه تیر
10 اردیبهشت ماه تا 25 فرودین ماه مرداد
10 خرداد ماه تا 25 اردیبهشت ماه شهریور
10 تیر ماه تا 25 خرداد ماه مهر
10 مرداد ماه تا 25 تیر ماه آبان
10 شهریور ماه تا 25 مرداد ماه آذر
10 مهر ماه تا 25 شهریور ماه دی
10 آبان ماه تا 25 مهر ماه بهمن
10 آذر ماه تا 25 آبان ماه اسفند

 

حقوق امریه دانش بنیان

حقوق امریه دانش بنیان

شرکت دانش بنیانی که قصد پذیرش سربازان را دارد، قبل از اعزام سرباز متقاضی امریه موظف است ۲ چک در وجه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری صادر نماید.

  • چک اول به مبلغ ۲۰۷.۰۰۰.۰۰۰ ریال به تاریخ یک ماه قبل از اعزام سرباز که شامل هزینه دورهٔ آموزشی نیروی امریه است.
  • چک دوم به مبلغ ۱۸۸.۰۰۰.۰۰۰ ریال به تاریخ شش ماه بعد از اعزام سرباز که شامل هزینه بیمه نیروی امریه می‌باشد.

برای خدمت امریه دانش بنیان حداقل ۲۲ ماه و برای پروژه کسری خدمت سربازی حداقل ۱۴ ماه زمان مشخص شده است.

بعلاوه حقوق سرباز امریه بر عهده شرکت دانش بنیان است و شرکت باید مبلغ زیر را به سربازان بپردازد:

  • حقوق سرباز مجرد از مبلغ ۳۲.۰۰۰.۰۰۰ ریال تا ۳۷.۰۰۰.۰۰۰ ریال (با توجه به مدرک تحصیلی)
  • حقوق سرباز متاهل از مبلغ ۴۷.۰۰۰.۰۰۰ ریال تا ۴۹.۰۰۰.۰۰۰ ریال (با توجه به مدرک تحصیلی)

مبالغ مربوط به حقوق امریه دانش بنیان بر مبنای حقوق وزارت کار سال ۱۴۰۱ است و با تغییر سال، مابه التفاوت آن از شرکت دانش بنیان درخواست می‌شود.

رشته‌ های امریه دانش بنیان

یکی از مهمترین موضوعاتی که مشمولان در مورد آن ابهام دارند، رشته های امریه دانش بنیان است. متقاضیان این امکان را دارند با توجه به رشته تحصیلی خود و حوزه فعالیت علمی، تحقیقاتی شرکت های امریه گیر از رشته های ارائه شده اطلاع یابند.

یکی از  راه‌های کسب اطلاع از رشته‌ ها مراجعه به سایت‌های کاریابی یا بررسی آزمون‌های استخدامی است. افراد امکان درخواست امریه سربازی را در هنگام ثبت نام امریه دانش بنیان را دارند. در ادامه رشته‌ های امریه دانش بنیان ارائه شده است.

کارشناس فروش کارشناس برنامه ریزی کارشناس شبکه کارشناس حسابداری
کارشناس منابع انسانی کارشناس فناوری اطلاعات کارشناس مکانیک کارشناس برق
کارشناس شیمی کارشناس مدیریت کارشناس کامپیوتر کارشناس الکترونیک
کارشناس آمار کارشناس تاسیسات کارشناس بازرگانی کارشناس IT
کارشناس صنایع کارشناس گرافیک کارشناس حقوقی کارشناس معماری

 

نکات تکمیلی در مورد اخذ امریه دانش بنیان

  • افرادی که به صورت امریه در شرکت‌های دانش بنیان کار می‌کنند، اجازه دور کاری نداشته و همه وظایف خود را باید حضوری انجام دهند.
  • در تمام ارگان‌ها و شرکت‌ها مدت امریه خدمت سربازی 24 ماه بوده و در این مدت سرباز باید دوره خود را تمام کند، در غیر این صورت طبق قوانین با او بخورد خواهد شد.
  • وظایف و مسئولیت‌های که به کارمند وظیفه داده می‌شود باید بر اساس تایید ستاد نیروهای مسلح باشد و چنانچه تغییری صورت گیرد نیز اطلاع به این ستاد ضروری است.
  • رفت و آمدهای کارمند وظیفه باید در دفتر شرکت به همراه ساعت و تاریخ ثبت گردیده و امضای مدیر آن زیر تمام آن‌ها باشد. چنانچه مرکز نظام وظیف درخواست ارائه آن‌ها را بدهد، تحویل الزامی است.
  • چنانچه ستاد نیروهای مسلح متوجه شود که شرکت دانش بنیان کاری خلاف آنچه که در دستورالعمل آمده به سرباز محول کرده است، این ستاد در اسرع وقت امریه را لغو نموده و سرباز را به مرکز باز می‌گرداند.
  • مشمولانی که در  ثبت نام امریه دانش بنیان پذیرفته می‌شوند، تنها برای مواردی مانند زیارت یا درمان می‌توانند از کشور خارج شوند.
  • شرکت‌های دانش بنیان در دادن هر گونه مرخصی به کارمند وظیفه بایستی طبق نظر و اطلاع ستاد نیروهای مسلح عمل نمایند و تمام مرخصی‌ها باید مکتوب باشد.
  • هرگونه ماموریت و یا انجام وظیفه ایی تنها به دستور ستاد نیروهای مسلح می‌باشد.

نکات تکمیلی در مورد اخذ امریه دانش بنیان

خلاصه مطالب

در این مقاله تمامی اطلاعاتی مربوط به ورود به سامانه ثبت نام امریه دانش بنیان و شرایط و مراحل اخذ این نوع امریه را ارائه کردیم. از آنجا که بسیاری از مشمولان کار در شرکت دانش بنیان به جای سربازی را ترجیح می‌دهند، سوالات زیادی در ارتباط با پذیرش امریه دانش بنیان و همچنین حقوق امریه دانش بنیان مطرح می‌شود.

برای آشنایی با شرایط امریه سربازی دانش بنیان و اطلاع از جدیدترین فراخوان امریه دانش بنیان می‌توانید با کارشناسان آکادمی ایران تحصیل همراه باشید تا اطلاعات جامع را در اختیار شما عزیزان قرار دهند. چنانچه در ارتباط با رشته‌ های امریه دانش بنیان که در سال جاری ارائه می‌شوند نیاز به کسب اطلاعات تکمیلی دارید می‌توانید از طریق شماره 9099075307 با همکاران ما در ارتباط باشید.

برای دانلود پی دی اف مقاله ثبت نام امریه دانش بنیان کلیک کنید.

برای ثبت نام امریه دانش بنیان چه مدارک و مراحلی لازم است؟

متقاضیان باید شرکت های دانش بنیان تایید شده از سوی ستاد نیروه های مسلح را یافته و مراحل اولیه ثبت نام را از طریق سامانه prs.daneshbonyan.ir تکمیل و در مراحل بعدی به صورت حضوری مراجعه کنند.

شرایط گرفتن امریه در شرکت دانش بنیان چیست؟

چنانچه می خواهید از نحوه ورود به سامانه ثبت نام، شرایط و مراحل اخذ امریه دانش بنیان آگاهی یابید، می توانید از طریق شماره های مندرج در دفترچه با مشاورین ما تماس گرفته و تمامی اطلاعات لازم را کسب نمایید. 

امریه در شرکت دانش بنیان چه مزایایی دارد؟

افرادی که مایل نیستند دوران خود را در پادگان ها بگذارنند، می توانند از گزینه کار در شرکت دانش بنیان به جای سربازی استفاده نمایند و ضمن دریافت حقوق در فضای آرامی کار کنند. 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا