جواب صفحه 24 علوم ششم
در این نوشته با جواب صفحه 24 علوم ششم همراه شما هستیم.
جواب صفحه 24 علوم ششم
جواب فکر کنید صفحه 24 علوم ششم
چرا ورود فاضلاب کارخانه به رودخانه ها، مزارع و … به آن ها آسیب می رساند؟
چون در فاضلاب کارخانه ها مواد شیمیایی وجود دارد و این مواد میزان (PH) یا همان قدرت اسیدی آب را تغییر می دهند که این امر باعث مرگ آب زیان و همچنین گیاهان ی که از آین آب استفاده می کنند می شود.
جواب گفت و گو صفحه 24 علوم ششم
در شکل های زیر میزان برق مصرفی برای تهیه ی کاغذ از مادّه ی اوّلیه (تنه ی درخت) و بازیافت کاغذهای باطله نشان داده شده است. این روش ها را از جنبه های زیر باهم مقایسه کنید:
آ) مقدار مصرف برق ب) آلودگی هوا
پ) قیمت تمام شده ت) مقدار مصرف آب
![جواب صفحه 24 علوم ششم 1 جواب گفت و گو صفحه 24 علوم ششم](https://haladars.ir/wp-content/uploads/2023/07/image-307.png)
همانطور که در شکل مشخص است تولید کاغذ از طریق بازیافت مقدار برق مصرفی، مقدار آب مصرفی و قیمت تمام شده نیز نسبت حالت تولید کاغذ از طریق مادّه ی اوّلیه به مرتب پایین تر است همچنین آلودگی هوا نیز در این حالت کاهش پیدا خواهد کرد.
جواب جمع آوری اطلاعات صفحه 24 علوم ششم
دربارهی یک کارخانه در محلّ زندگی خود اطّلاعاتی جمعآوری و بهصورت روزنامه دیواری به کلاس گزارش کنید.
کارخانه تولید بستنی:
تولید بستنی در یک کارخانه، با فنآوری بالا انجام میگیرد. خط تولید بستنی به صورت زیر است:
1- وزن کردن مواد و مخلوط کردن مواد: ابتدا مواد خشک و مایع را وزن و حجم سنجی میکنند. این مواد در داخل یک مخزن حرارت داده شده و مخلوط میشوند و حالت یکسان پیدا میکنند. این کار به صورت خودکار صورت میگیرد.
2- پاستوریزه و هموژنیزه کردن: سپس مخلوط را پاستوریزه میکنند، یعنی ابتدا حرارت زیادی به مخلوط میدهند، آنگاه آن را به سرعت سرد میکنند تا میکروبهای آن کشته شوند.
3- عمل رسانیدن: مخلوط پاستوریزه شده برای عمل آوری و رسیدن، به مدت 4 ساعت در دمای 2 الی 5 درجه سانتیگراد همراه با هم زن ملایم نگهداری میشود.
4- انجماد: مخلوط پس از رسیدن در دمای 3- تا 6- درجه سانتیگراد، سرد و منجمد میشود.
5- افزودن مواد: مواد مختلفی به همراه برش میوه، اجزای خشک مانند مغز و تکههای میوه و شکلات به بستنی اضافه میشود.
6- بستهبندی و قالب گیری: بستنی در ظروف لیوانی، قیفی یا ظروف لیتری جاگذاری میشود.
7- سفت کردن و سردخانه گذاری: بستنی را برای اینکه کاملا سفت گردد در تونل مخصوصی با درجهی 20- سانتیگراد عبور میدهند و کاملا سفت میکنند، سپس آن را به سردخانه منتقل میکنند و آن را روی طبقهها یا قفسههایی در دمای 25- درجه سانتیگراد نگهداری میکنند.
8- پوشش دادن و بستهبندی: لیوانها و ظروف را پس از پوشش دادن درون کارتون بستهبندی میکنند و به بازار مصرف ارسال میکنند.