رتبه قبولی رادیولوژی 1402 + کارنامه‌ها


افرادی که قصد دارند در رشته رادیولوژی درس بخوانند باید با رتبه قبولی رادیولوژی، درصدهای دروس، کارنامه قبولی، آخرین رتبه لازم برای قبولی رادیولوژی و غیره اطلاعاتی را داشته باشند تا بتوانند سطح علمی خود را برای قبولی در این رشته بسنجند. با توجه به این که رشته رادیولوژی یکی از رشته های پرطرفداری در کشور است. لذا داوطلبان برای قبولی در این رشته باید دروس خاصی را مطالعه کرده و برای قبولی در آن تلاش کنند.

اما آیا می دانید که کدام دانشگاه های کشور در مقاطع مختلف رادیولوژی دانشجو می پذیرند و تاثیر سهمیه های مختلف در آن چقدر است؟ همچنین حداکثر و حداقل درصد دروس قبولی رادیولوژی برای مناطق مختلف چقدر می باشد؟ جهت کسب اطلاعات بیشتر در این موارد می توانید با مشاوران ایران تحصیل به شماره تلفن 9099075307 تماس حاصل فرمایید.

معرفی رشته رادیولوژی

رشته رادیولوژی یکی از رشته هایی است که در ده های اخیر رواج پیدا کرده است. پزشکان به کمک دستگاه های مختلف رادیولوژی موفق شدند از قسمت های مختلف بدن مانند پوست، استخوان، گوشت و غیره تصویربرداری کنند که به این کار رادیولوژی می گویند. کسانی که به عنوان پزشک رادیولوژیست قبول شدند افرادی هستند که ابتدا پایه دروس پزشکی را مطالعه کرده و سپس با شرکت در آزمون دستیاری رادیولوژی در آن قبول شدند. به طوری که آن ها به عنوان پزشک رادیولوژی شناخته می شوند. در دفترچه انتخاب رشته به رشته رادیولوژی کارشناس پرتوشناسی می گویند که شما با 4 سال تحصیل می توانید کارشناسی رادیولوژی یا همان پرتوشناسی را دریافت کنید؛ اما کسی که متخصص یا دکتر رادیولوژی است که از طریق رشته پزشکی در آزمون دستیاری رادیولوژی قبول شده و به مدت 7 سال در آن تحصیل کرده است.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد معرفی رشته علوم رادیولوژی به صورت جامع کلیک کنید.

دقت کنید که رشته رادیولوژی با رشته پرتو درمانی متفاوت است و هر کدام از آن ها به مطالب درسی و دانشگاهی کاملا مجزایی اشاره می کنند. دانشجویان رشته رادیولوژی در طی دوران تحصیلات خود با دستگاه‌ها و فناوری های روز دنیا در زمینه تصویربرداری پزشکی آشنا می شوند. به طوری که اطلاعات جامعی را در مورد روش های ساده رادیوگرافی تا روش های تخصصی و پیشرفته تصویربرداری آن مانند توموگرافی کامپیوتری،MRI، فراصوت، آنژیوگرافی دیجیتال، ماموگرافی دیجیتال، کالرداپلر و غیره را یاد خواهند گرفت. لذا شما برای تحصیل در این رشته باید در مورد رتبه قبولی رادیولوژی اطلاعاتی را کسب کنید تا با جدیت وارد این رشته و حرفه شوید. برای آشنایی بیشتر در مورد این رشته می توانید مقاله معرفی رشته رادیولوژی را مطالعه کنید.

معرفی رشته رادیولوژی

مقاطع تحصیلی و گرایش های رشته رادیولوژی

افرادی که قصد تحصیل در رشته رادیولوژی را دارند باید بدانند که این رشته تنها در دانشگاه های روزانه و پردیس‌های خودگردان ارائه می شود. به طوری که دانشگاه آزاد تاکنون رشته رادیولوژی را ارائه نداده است. شما می توانید رشته پرتوشناسی را تا مقطع کارشناسی ارشد در ایران ادامه دهید. برای تحصیل در مقاطع دکتری آن باید به خارج کشور بروید که برای این کار می توانید از مشاوران ایران تحصیل کمک بخواهید.

رشته رادیولوژی در مقطع کارشناسی گرایشی ندارد؛ اما در مقطع کارشناسی ارشد به چند زیر گروه فیزیک پزشکی، رادیوبیولوژی و حفاظت پرتوی، مهندسی پزشکی و غیره تقسیم می شود.

 

رتبه قبولی رادیولوژی در مقطع کارشناسی برای مناطق مختلف کشور

شما برای این که به رتبه قبولی رشته رادیولوژی داوطلبان در سال های اخیر پی ببرید باید بدانید که سهمیه شما در رتبه قبولیتان موثر خواهد بود؛ زیرا در کنکور سراسری نتیجه هر کدام از داوطلبان با توجه به سهمیه آن ها بررسی شده و نتیجه آن اعلام خواهد شد. به عنوان مثال اگر شما در مناطق سهمیه اول قرار داشته باشید رتبه شما تنها با دانش آموزان این مناطق بررسی خواهد شد. به همین دلیل در ادامه به آخرین رتبه رادیولوژی سراسری در مناطق مختلف اشاره خواهیم کرد.

اما شما باید در نظر بگیرید که ظرفیت پذیرش دانشگاه‌ها و سهمیه‌ها هر ساله تغییر می کنند و سازمان سنجش کشور هر ساله آن را در دفترچه کنکور اعلام می کند. البته اولویت انتخاب داوطلبان در رتبه قبولی رشته رادیولوژی موثر خواهد بود که باید آن ها را در نظر بگیرید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد معرفی لیست زیر گروه های رشته تجربی و رتبه و دانشگاه های  آن ها کلیک کنید.

آخرین رتبه رادیولوژی سراسری در سهمیه منطقه 1

آخرین رتبه رادیولوژی سراسری مناطق یک به شکل زیر است که شما باید در کارنامه خود آن ها را کسب کنید. داوطلبان منطقه یک به کسانی گفته می شود که 3 سال آخر دبیرستان خود را در شهرهای بزرگی مانند تهران، اصفهان، شیراز، تبریز و غیره گذراندند.

آخرین رتبه رادیولوژی سراسری در منطقه 1
رتبه در زیر گروه یک محل سکونت دانشگاه محل قبولی
3196 تهران دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی-تهران
3449 تهران دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی-تهران
3729 تهران دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی-تهران
3924 شیراز دانشگاه علوم پزشکی شیراز
4018 تهران دانشگاه علوم پزشکی ایران
4572 کاشان دانشگاه علوم پزشکی کاشان
6735 سرخه دانشگاه علوم پزشکی سمنان
6355 زنجان دانشگاه علوم پزشکی زنجان
6204 بجنورد دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی- بجنورد
7943 اراک دانشگاه علوم پزشکی اراک
 

آخرین رتبه رادیولوژی سراسری در سهمیه منطقه 1

آخرین رتبه رادیولوژی سراسری در سهمیه منطقه 2

 داوطلبان منطقه دو باید درصد دروس قبولی رادیولوژی را به گونه ای بالا ببرند که بتوانند حداقل رتبه های زیر را برای قبولی در دانشگاه های روزانه دریافت کنند. داوطلبان منطقه 2 به کسانی گفته می شود که 3 سال آخر دبیرستان خود را در مناطقی با سهمیه دو در کنکور سپری کردند. این دسته از افراد باید رتبه قبولی رشته رادیولوژی زیر را کسب کنند.

برای اطلاع از معرفی رشته رادیوتراپی و تفاوت آن رادیولوژی کلیک کنید.

آخرین رتبه رادیولوژی سراسری در منطقه 2
رتبه در زیر گروه یک محل سکونت دانشگاه محل قبولی
4577 تهران دانشگاه علوم پزشکی تهران
5244 بندرعباس دانشگاه علوم پزشکی بندرعباس
4979 یزد دانشگاه علوم پزشکی یزد
5287 تهران دانشگاه علوم پزشکی تهران
5990 تهران دانشگاه علوم پزشکی ایران
6305 بابل دانشگاه علوم پزشکی بابل
6312 اصفهان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
6556 اصفهان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
7690 اراک دانشگاه علوم پزشکی اراک
 

آخرین رتبه رادیولوژی سراسری در سهمیه منطقه 3

سهمیه مناطق 3 برای کسانی تعلق می گیرد که 3 سال آخر دبیرستان خود را در شهرهای مناطق محروم درس خواندند. این دسته از داوطلبان برای قبولی در دانشگاه های سراسری باید حداقل رتبه های زیر را کارنامه قبولی رادیولوژی خود کسب کنند.

آخرین رتبه رادیولوژی سراسری در منطقه 3
رتبه در زیر گروه یک محل سکونت دانشگاه محل قبولی
4112 بابل دانشگاه علوم پزشکی بابل
4486 تبریز دانشگاه علوم پزشکی تبریز
4521 خرم آباد دانشگاه علوم پزشکی لرستان – خرم آباد
5490 اهواز دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور – اهواز
6910 کرمان دانشگاه علوم پزشکی کرمان
7095 ارومیه دانشگاه علوم پزشکی ارومیه
7252 ارومیه دانشگاه علوم پزشکی ارومیه
7444 اهواز دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور – اهواز
7595 بویر احمد (یاسوج) دانشگاه علوم پزشکی یاسوج
 

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد قانون جدید لغو تعهد خدمت وزارت بهداشت و بخشنامه آن کلیک کنید.

درصد دروس عمومی و تخصصی برای قبولی در رشته رادیولوژی

داوطلبان برای کسب رتبه قبولی رادیولوژی باید با درصد مختلف دروس آشنایی داشته باشند. معمولا حدس زدن حداقل و حداکثر درصد دروس قبولی رادیولوژی در مناطق مختلف دشوار است؛ زیرا ظرفیت پذیرش و اولویت داوطلبان در قبولی آن ها و سهمیه های ایثارگران، جانبازان و غیره در آن مختلف هستند؛ اما در ادامه نتیجه حاصل از بررسی کارنامه قبولی رادیولوژی اکثر داوطلبان را بیان می کنیم.

درصد دروس عمومی و تخصصی برای قبولی در رشته رادیولوژی

دروس نام درس حداقل درصد دروس قبولی رادیولوژی حداکثر درصد دروس قبولی رادیولوژی
عمومی ادبیات منطقه یک: 24 درصد

منطقه دو: 24 درصد

منطقه سه: 13 درصد

منطقه یک: 57 درصد

منطقه دو: 54 درصد

منطقه سه: 44 درصد

عمومی عربی منطقه یک: 42 درصد

منطقه دو: 44 درصد

منطقه سه: 28 درصد

منطقه یک: 92 درصد

منطقه دو: 89 درصد

منطقه سه: 89 درصد

عمومی دین وزندگی منطقه یک: 32 درصد

منطقه دو: 33 درصد

منطقه سه: 34 درصد

منطقه یک: 81 درصد

منطقه دو: 96 درصد

منطقه سه: 84 درصد

عمومی زبان انگلیسی منطقه یک: 4 درصد

منطقه دو: 30 درصد

منطقه سه: 9 درصد

منطقه یک: 88 درصد

منطقه دو: 54 درصد

منطقه سه: 60 درصد

تخصصی زمین‌شناسی منطقه یک: –

منطقه دو: –

منطقه سه: –

منطقه یک: 31 درصد

منطقه دو: 67 درصد

منطقه سه: 9 درصد

تخصصی ریاضی منطقه یک: 13 درصد

منطقه دو: 4 درصد

منطقه سه: 9 درصد

منطقه یک: 48 درصد

منطقه دو: 29 درصد

منطقه سه: 60 درصد

تخصصی زیست‌شناسی منطقه یک: 30 درصد

منطقه دو: 30 درصد

منطقه سه: 13 درصد

منطقه یک: 56 درصد

منطقه دو: 57 درصد

منطقه سه: 58 درصد

تخصصی فیزیک منطقه یک: 2 درصد

منطقه دو: 22 درصد

منطقه سه: 8 درصد

منطقه یک: 56 درصد

منطقه دو: 49 درصد

منطقه سه: 38 درصد

تخصصی شیمی منطقه یک: 19 درصد

منطقه دو: 9 درصد

منطقه سه: 16 درصد

منطقه یک: 53 درصد

منطقه دو: 46 درصد

منطقه سه: 58 درصد

دقت کنید که درصد دروس قبولی رادیولوژی بالا به طور میانگین می باشد و شما نمی توانید مطابق با آن ها درس خود را برای کسب رتبه قبولی رادیولوژی مطالعه کنید. بلکه باید شرایط دیگری را نیز در نظر بگیرید که مشاوران ایران تحصیل می توانند به شما کمک کنند.

برای اطلاع از رشته های مورد نیاز جامعه و معرفی ۱۰  رشته کم تقاضا با آینده شغلی خوب کلیک کنید.

مشاوره کسب رتبه قبولی رادیولوژی در کنکور سراسری

در بالا کارنامه قبولی رادیولوژی داوطلبان زیادی را در سراسر کشور بررسی و اطلاعات لازم را در مورد درصد دروس قبولی رادیولوژی برای شما مشخص کردیم. به طوری که شما مطابق با آن ها می توانید رتبه قبولی رشته رادیولوژی را کسب نمایید؛ اما دقت کنید که تنها موارد بالا برای قبولی شما در دانشگاه های سراسری و پردیس خودگردان کافی نیستند و شما باید موارد دیگری را نیز در نظر بگیرید.

مشاوره کسب رتبه قبولی رادیولوژی در کنکور سراسری

در واقع شما برای قبولی در رشته رادیولوژی برنامه ریزی جامع و هوشمندی داشته باشید که برای این کار می توانید با افراد متخصص و حرفه ای در زمینه تحصیلی و دانشگاهی مشورت کنید. مشاوران ایران تحصیل با سابقه طولانی در زمینه طراحی و اجرای برنامه ریزی دقیق مطابق با معیارهای داوطلبان قادر هستند شما را در این مسیر راهنمایی کنند. آن ها می توانند نقاط قوت و ضعف شما را شناسایی کرده و مطابق با آن ها برنامه ارائه دهند.

 

خلاصه مطلب

رشته رادیولوژی یکی از رشته های پرطرفدار تجربی است که سالانه داوطلبان زیادی برای قبولی در آن تلاش می کنند. رتبه قبولی رادیولوژی برای داوطلبان مناطق مختلف کشور متفاوت است که آن ها باید بر اساس آن خود را برای این رقابت سنگین آماده کنند. اطلاع در مورد درصد دروس قبولی رادیولوژی به شما کمک می کند تا بدانید که بیشتر تمرکز خود را روی کدام درس ها قرار دهید. به همین دلیل در بالا درصد دروس قبولی رادیولوژی برای هر کدام از مناطق را بررسی کردیم.

البته بدانید که تنها اطلاع در مورد آخرین رتبه رادیولوژی سراسری برای قبولی در رشته مورد نظر شما کافی نیستند. بلکه باید برنامه ریزی کنید و مطابق با آن گام بردارید. کارشناسان ایران تحصیل با سابقه طولانی مدت در زمینه مشاوره مختلف به شما کمک می کنند تا شرایط و نقاط مثبت و منفی خود را شناسایی کرده و مطابق با آن ها برنامه ریزی کنید. لذا شما جهت صحبت با این کارشناسان می توانید با شماره تلفن 9099075307 تماس حاصل فرمایید.

جهت دانلود این مقاله روی لینک کلیک کنید.

 

 

رتبه قبولی رادیولوژی برای مناطق مختلف چقدر است؟

شما برای قبولی در رشته رادیولوژی باید رتبه 3 الی 7 هزار را در مناطق مختلف کشور دریافت کنید.

چه عواملی در قبولی رشته رادیولوژی موثر هستند؟

عوامل زیادی در کسب رتبه قبولی رادیولوژی موثر هستند که درصد دروس قبولی رادیولوژی، سهمیه، منطقه و غیره از جمله آن ها هستند.

آخرین رتبه رادیولوژی آزاد چقدر است؟

در حال حاضر در دانشگاه های آزاد رشته رادیولوژی تدریس نمی شود. لذا نمی توان در مورد آخرین رتبه رادیولوژی آزاد اظهارنظر کرد. این رشته هم اکنون تنها در دانشگاه های سراسری و پردیس خودگردان ارائه می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا