روش ساخت وبلاگ به زبان ساده (آموزش گام به گام+ فیلم)


وبلاگ یک نوع وبسایت است که به صورت مداوم به روز می‌شود و محتواهایی نظیر مقالات، نوشته‌ها، عکس‌ها، ویدیوها و سایر اطلاعات را در خصوص موضوعات مختلف ارائه می‌دهد. واژه وبلاگ مخفف واژه وب لاگ (Web Log) است و در اصل به مفهوم یک نوشته آنلاین روزانه اشاره دارد.

تندیس پارس

چرا وبلاگ بسازیم؟

به زبان ساده باید گفت بعضی ها دانش کافی برای راه اندازی سایت را ندارند یا هزینه آن را یا وقت آن را ندارند و برای همین به نسخه ساده تر سایت یعنی وبلاگ اکتفا می کنند که هزینه ای هم ندارد.

از طرف دیگر سئوکاران یا کسانی که به بک لینک برای سایت ها نیاز دارند، وبلاگ می سازند و در آنها، به سایت های خود لینک می دهند.

 


سئو (فروشگاه و طراحی سایت و وردپرس دیجیتال مارکتینگ هم تگ)

توی این پک فوق العاده، سئو رو جوری یاد میگیری که تو هیچ کلاس آموزشی یا پک دیگه ای نه دیدی نه شنیدی! بدون هیچ کلاسی صدر نتایج گوگل باش، محصول یا خدماتت رو تو چشم همه کن یا اصلا پول در بیار! 


 

20 بهترین سایت های ساخت وبلاگ رایگان (برای بک لینک و سئو)

نهایتا برخی هم برای تمرین زبان، نوشتن خاطرات روزانه، درد دل ها و دل نوشته های خود و … اقدام به راه اندازی وبلاگ شخصی می کنند.

البته اگر می خواهید بجای وبلاگ شخصی، وبسایت شخصی یا تجاری یا کاری داشته باشید اما دانش و مهارت تخصصی آن را ندارید، بجای وبلاگ می توانید از وبسایت سازها استفاده کنید. دقیقا شبیه وبلاگ سازها ساده هستند و تفاوت آنها امکانات بیشتر شان است مثل امکان راه اندازی فروشگاه، قالب های دلخواه و … (وبسایت سازها را در اینجا معرفی کرده ایم)

مزایای وبلاگ

1- انعطاف‌پذیری: وبلاگ‌ها به نویسنده‌ها اجازه می‌دهند تا به آسانی محتوای خود را نوشته و منتشر کنند. نویسندگان می‌توانند بر اساس نیازهای خود تصمیم بگیرند که در چه زمانی و تا چه حدی محتوای خود را به روز رسانی کنند.

2- ارتباط با مخاطبان: وبلاگ‌ها امکان برقراری ارتباط با خوانندگان و بازخورد دریافتی را فراهم می‌کنند. این امکان به نویسندگان کمک می‌کند تا از بازخورد خوانندگان استفاده کنند و با خوانندگان خود ارتباط برقرار کنند.

3- به اشتراک گذاری دانش و تجربه: وبلاگ‌ها به نویسندگان این امکان را می‌دهند تا دانش، تجربه و نظرات خود را با دیگران به اشتراک بگذارند. این باعث افزایش دسترسی به اطلاعات و تحلیل‌های فردی می‌شود.

4- افزایش نمایانی در موتورهای جستجو: وبلاگ‌ها به نویسندگان اجازه می‌دهند تا محتوای خود را با استفاده از واژگان کلیدی مربوطه بهینه‌سازی کنند و در جستجوی گوگل و دیگر موتورهای جستجوی برتر به نمایانی بالاتری دست یابند.

بلد باشید: مهارت های لازم برای طراحی سایت (۷ توانایی لازم)

معایب وبلاگ

1- نیاز به زمان و تعهد: نوشتن و مدیریت یک وبلاگ نیاز به زمان و تعهد زیادی دارد. نویسندگان باید به طور منظم محتواهای جدید را منتشر کنند و این ممکن است برای برخی افراد دشوار باشد.

2- رقابت: به دلیل وجود بیشماری از وبلاگ‌ها، رقابت در بین نویسندگان برای جلب توجه خوانندگان بیشتر شده است. این می‌تواند برای برخی افراد به چالش تبدیل شود.

3- بروزرسانی وبسایت: در مقایسه با وب سایت های سنتی، برای مدیریت وبلاگ ها نیاز به بروزرسانی مداوم دارید. این کار شامل اضافه کردن محتوای جدید، مدیریت نظرات خوانندگان، رفع اشکالات و به روز رسانی افزونه ها و قالب ها است. این فعالیت ها نیازمند وقت و تلاش مداوم می باشد.

4- مشکلات امنیتی: وبلاگ ها نشانه های مشخصی برای حملات سایبری ارائه می دهند. سوء استفاده از آسیب پذیری های امنیتی می تواند به سرقت اطلاعات شخصی، ردیابی یا صدمات دیگر به مدیران و خوانندگان وبلاگ ها منجر شود.

به طور کلی، وبلاگ ها می توانند به نویسندگان امکان ابراز خلاقیت، به اشتراک گذاشتن دانش و تجربه ها، برقراری ارتباط با خوانندگان و ایجاد حضور در جستجوهای آنلاین را مهیا کنند. با این حال، مدیریت یک وبلاگ نیاز به تعهد صاحبان آن دارد و نیازمند زمان و تلاش مداوم است.

در ادامه مبحث مراحل گام به گام ایجاد یک وبلاگ به صورت تصویری آورده شده است.

پیشنهاد می کنیم دانلود کنید: آموزش صفر تا صد طراحی سایت با وردپرس

مراحل ساخت وبلاگ (نمونه رویابلاگ)

مراحل ساخت وبلاگ تقریبا در همه وبلاگ سازها مشابه است (همه سرویس های وبلاگدهی که می توانید در آنها وبلاگ بسازید را اینجا معرفی کرده ایم). در این مطلب ما بعنوان مثال، رویابلاگ که یکی از بهترین سرویس های ساخت وبلاگ در ایران است را انتخاب کرده و بصورت گام به گام یه وبلاگ در آن می سازیم.

1- ابتدا وارد سایت ساخت وبلاگ مدنظرتان شوید. در اینجا ما در گوگل سرچ می کنیم رویابلاگ یا اینکه مستقیما روی این لینک (https://www.royablog.ir) کلیک کنید تا وارد سایت رویابلاگ که یک سرویس ساخت وبلاگ رایگان است شوید.

2-پس ازورود به سایت برروی گزینه ساخت وبلاگ کلیک کنید. تقریبا در همه سرویس های ساخت وبلاگ این گزینه در بالای سایت وجود دارد.

3- درمرحله بعد کشورمورد نظر خود را انتخاب کرده و بعد از ان شماره موبایل خود را وارد کنید. پس از ورود اطلاعات خواسته شده بر روی گزینه ارسال کد فعال سازی کلیک کنید

4- کد ارسال شده برروی شماره موبایل خود را در کادر وارد نمایید و برروی گزینه تایید و ثبت نهایی کلیک کنید.

حتما بخوانید: بهترین زبان برنامه نویسی برای هک و هکر شدن

5- گام پنجم برای ساخت وبلاگ، واد کردن اطلاعات شخصی خود، شامل نام و نام خانوادگی، ایمیل و همچنین نام کاربری و رمزوبلاگ خود می باشد. توجه داشته باشید که نام کاربری و رمز وارد شده را به خاطربسپارید.

6- ثبت نام شما با موفقیت انجام شد برای ورود به حساب کاربری خود بر روی گزینه ورود به پنل کاربری کلیک نمایید. دقت کنید بعضی از وبلاگ سازها برای ثبت نام نهایی و فعال شدن، نیاز به این دارند که وارد ایمیل خود که در فرم بالا وارد می کنید شوید و روی لینک تایید کلیک کنید تا اکانت تان فعال شود اما در این مورد نیازی نبود.

7- پس از ورود به پنل کاربری برروی گزینه ثبت سایت جدید کلیک نمایید و پس از واد کردن عنوان وبلاگ بر روی گزینه ثبت کلیک نمایید.

8- وبلاگ شما با موفقیت ثبت شد. اکنون شما میتوانید نوشته و مقالات خود را در وبلاگ منتشر کنید. ضمنا در قسمت تنظیمات سمت راست می توانید تم (قالب یا ظاهر) وبلاگ خود را تغییر دهید، کامنت گذاری، تنظیمات مطالب و … را انجام دهید. قسمت تنظیمات را حتما یک بار با دقت چک و تست کنید.

آموزش برنامه نویسی وب سایت از صفر تا صد (20 درس رایگان)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا