آموزش باریستایی حرفه‌ای با مدرک بین المللی


تو دهه های اخیر تو ایران یکی از شغل هایی که متداول شده و هم خانم ها هم آقایون تو هر سن و سالی اون رو انتخاب می کنند باریستاییه، باریستا در واقع مسئول بار گرم یه کافه هستش که باید با طرز تهیه انواع قهوه ها آشنا باشه و بتونه با همه مدل دستگاه های اسپرسوساز صنعتی و خونگی و دم افزارهای جدید دنیای قهوه کار کنه، بتونه لاته آرت های زیبا رو روی کاپوچینو طراحی کنه و مشتری ها رو از خودش راضی نگه داره؛ خوب برای اینکه یه باریستای حرفه ای و متخصص بشید بهتون پیشنهاد می کنم دوره آموزش باریستایی رو تو یه آموزشگاه تخصصی قهوه که مدرک بین المللی بهتون میده بگذرونید.

خوب مسلما هر آموزشگاهی برای ثبت نام، آموزش و یادگیری مناسب نیستش و باید قبل از ثبت نام تو دوره آموزش بایستایی بخوبی سرچ کنید، حتی شده از آموزشگاه های مورد نظر بازدید کنید، از طریق تماس و مشاوره یا بازدید سایت اون آموزشگاه از سرفصلایی که آموزش داده میشه و نوع مدرک و اعتبار اون مطلع بشید تا جای درستی هزینه کنید و بتونید باریستایی رو بخوبی یاد بگیرید، مسلما دریافت مدرک بین المللی و اعتباری که داره تو استخدامتون تو کافه های معتبر تأثیر زیادی داره، همچنین اگر یکوقتی قصد مهاجرت داشتید با داشتن مدارک بین المللی می تونید ازش بعنوان یه مهارت تو پرونده مهاجرتیتون امتیاز بگیرید و راحت تر ویزاتون رو دریافت کنید.

می خوام براتون از یه آموزشگاه باریستایی حرفه ای با مدرک بین المللی بگم که سرفصل های متنوع اون حتما شما رو مجاب به ثبت نام و شرکت تو دوره آموزش باریستایی اون آموزشگاه می کنه، آموزشگاه قهوه کافی پارس واقع در شهر کرج با داشتن بهترین و مدرن ترین تجهیزات و ابزار و مواد اولیه، دوره آموزش باریستایی رو با اعطای مدرک بین المللی برگزار می کنه، این کلاس ها بصورت خصوصی و تک نفره تو فضای واقعی کافه تشکیل میشه که از مزایاش میشه به بالا رفتن اعتماد بنفس برای کار کردن تو کافه، برخورد با مشتری های واقعی و درست کردن قهوه برای مشتری و ریختن ترس هنرجو از کار کردن با دستگاه ها و روبرو شدن با مشتری گفت.

بطور کلی سرفصل هایی که تو آموزشگاه قهوه کافی پارس یاد داده میشه شامل تئوری شناخت انواع قهوه، طرز تهیه انواع قهوه هایی که با دستگاه اسپرسوساز صنعتی و خونگی درست میشن، آموزش انواع قهوه های دمی، کار با دم افزارهای نسل سوم، آموزش آیس کافی ها، آموزش طرز تهیه دم نوش ها و آموزش راه اندازی و مدیریت کافه که در ادامه به قسمتی از سرفصل های آموزشی هم اشاره میشه:

-آشنایی با انواع دانه قهوه و نژاد های مختلفش

-آشنایی با انواع آسیاب های قهوه

-آموزش آماده سازی و سرو قهوه اسپرسو که خیلی مهمه چون اسپرسو پایه خیلی از قهوه های یه منو هستش

-طرز تهیه و سرو قهوه آمریکانو

-آماده سازی و سرو آیس لاته

-آموزش آماده سازی و سرو آیس موکا

-آموزش آماده سازی و سرو کارامل لاته ماکیاتو

-آموزش تخصصی لاته آرت

-آموزش آماده سازی و سرو آفاگاتو

-آموزش آماده سازی و سرو وایت چاکلت

-آموزش آماده سازی و سرو انواع دمنوش ها مثل به لیمو، چای سبز و…

-آموزش آماده سازی و سرو قهوه ترک

-آموزش آماده سازی و سرو قهوه دمی فرانسه

-آموزش آماده سازی و سرو قهوه نسل سوم با دم افزار کلدبرو

-آموزش آماده سازی و سرو قهوه نسل سوم با دم افزار سایفون و…

-آموزش انتخاب محل کافه

-آموزش برندینگ

-آموزش استخدام پرسنل و آموزششان

-آموزش تبلیغات و بازاریابی کافه برای جذب مشتری

-آموزش تبلیغات فریمیوم

-آموزش وفادار سازی مشتری و …

مواردی که در بالا ذکر شد فقط قسمتی از سرفصل های آموزشی دوره جامع آموزش باریستایی بود و می تونید اونها رو بطور کامل با مراجعه به صفحه اصلی سایت کافی پارس ببینید و مطالعه کنید، همچنین باید بدونید ویژگی هایی هست که باعث تمایز این آموزشگاه با آموزشگاه های دیگه میشه و برتری کافی پارس رو نسبت به اونها نشون میده که شامل:

-تضمین معرفی به بازار کار و استخدام تو کافه ها

-برگزاری کلاس ها به شکل تک نفره و خصوصی

-برگشت بی قید و شرط هزینه دوره در صورت عدم رضایت

-ارائه مدرک بین المللی و دو زبانه معتبر برای هنرجو

-تضمینی بودن آموزش تا وقتی هنرجو به اون سرفصل مسلط بشه

-انتخاب روز و ساعت کلاس به انتخاب هنرجوها

-آموزش واقعی تو فضای کافی شاپ واقعی

-امکان کارآموزی بعد از دوره آموزشی و معرفی از طرف آموزشگاه

-مشاوره رایگان برای راه اندازی کافه و کسب و کار

-تنها دارنده کافه های زنجیره ای در شهرهای ایران

-وارد کننده مستقیم دونه قهوه عالی و دارای کارخانه رستری

-مجهزترین آموزشگاه قهوه و …

شما از وقتی که هنرجوی آکادمی پارس بشید تا 5 سال یک کارت گارانتی و پشتیبانی آموزشی بهتون داده میشه که از مزایای اون به موارد زیر میشه اشاره کرد:

-تا 5 سال حق استفاده از کلاس های رفع اشکال رایگان رو دارید

-تا 5 سال می تونید برای راه اندازی کافه از مشاوره رایگان متخصصین کسب و کار آموزشگاه استفاده کنید

-تا 5 سال مشاوره رایگان برای تامین تجهیزات کافتون می تونید داشته باشد

-تا 5 سال برای تامین مواد اولیه یعنی انواع قهوه می تونید مشاوره رایگان بگیرید

-حتی می تونید از آموزشگاه وام بگیرید

خوبی کلاس باریستایی کافی پارس اینه که اولا تک نفره اس و مدرس فقط توجه به شماست، همچنین مواد اولیه مثل قهوه، شیر و … که برای آموزش انواع قهوه لازم هست رو نیز آموزشگاه بصورت رایگان در اختیارتون گذاشته میشه و اونقدر باید درست کردن هر قهوه رو تو کلاس تمرین و تکرار کنید تا بتونید به بهترین شکل طرز تهیه درست و سرو اون رو یاد بگیرید اونوقت سراغ سرفصل و آموزش قهوه بعدی میرید، همینطور تو این آموزش ها هنر لاته آرت رو هم بخوبی یاد می گیرید و بعدها که تمرین و تکرار کنید می تونید غیر از طرح های آموزش داده شده تو کلاس با استفاده از کمی ابتکار و خلاقیت طرح های جالب خودتون رو روی قهوه درست کنید و از تماشای هنر خودتون لذت ببرید.

در هر صورت با اینکه ممکنه شغل باریستایی فان و آسون بنظر بیاد اما ریزه کاری و سختی های خودش رو داره و بدون آموزش و شرکت تو کلاس های باریستایی اونم تو آموزشگاه معتبری مثل کافی پارس که مدرک بین المللی بهتون میده و آینده کاریتون رو تضمین می کنه و تا پنج سال با شما همراهه و پشتیبانی و مشاوره داره، امکان اینکه بهتون بشه گفت یه باریستای حرفه ای و متخصص وجود نداره، پس آموزش باریستایی تو آکادمی قهوه کافی پارس رو جدی بگیرید و هر چه زودتر برای ثبت نام تو کلاس ها اقدام کنید.

هشدار! این مطلب صرفا برای آشنایی شما با کسب‌وکار مهمان منتشر شده است و سایت چطور هیچ مسئولیتی را در رابطه با آن نمی‌پذیرد. اطلاعات بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا