چه کار کنیم بادمجان روغن نکشد؟

چه کار کنیم بادمجان روغن نکشد؟

در این مقاله از آل مگ میخواهیم به شما روش هایی را آموزش دهیم تا بتوانید مصرف روغن بادمجان را تا حد قابل توجهی کاهش دهید، پس در ادامه برای رسیدن به پاسخ سوال ” چه کار کنیم بادمجان روغن نکشد؟ ” با ما همراه باشید.

در ادامه چند راهکار برای اینکه بادمجان روغن نکشد معرفی شده است.

چه کار کنیم بادمجان کمتر روغن بکشد؟

همیشه بادمجان تازه تهیه کنید.

هرچه بادمجان پیرتر باشد، روغن مورد نیاز آن بیشتر می شود.

هنگام سرخ کردن بادمجان شعله گاز باید متوسط ​​باشد. اگر دمای شعله گاز کم باشد، روغن بیشتری جذب می کند.

همیشه بادمجان را حداقل 30 دقیقه پس از پوست کندن و برش دادن در آب نمک قرار دهید تا طعم بادمجان خوش طعم تر شود و تلخی آن کاهش یابد و همچنین کشیدن روغن آن هنگام سرخ شدن کاهش یابد.

حتی می توانید بادمجان را یک شب در آب نمک خیس کنید.

این راه بهترین جواب به پرسش ” چه کار کنیم بادمجان روغن نکشد؟ ” است.

روش اول برای کاهش مصرف روغن بادمجان

بادمجان را پوست بگیرید، خرد کنید و حداقل نیم ساعت در آب پر نمک قرار دهید.
سپس بادمجان ها را برای مدتی آبکشی کنید تا شور نشوند. سفیده تخم مرغ را در کاسه بریزید.

قبل از سرخ کردن بادمجان، سفیده تخم مرغ را به صورت لایه ای بسیار نازک با دست یا با برس روی سطح بکشید. (توجه داشته باشید که لازم نیست مقدار زیادی سفیده روی سطح بادمجان بگذارید.)

در این روش، یک تخم مرغ برای تعداد زیادی بادمجان کافی است و بادمجان اصلا بوی تخم مرغ نمی گیرد. زیرا مقدار تخم مرغی که روی سطح بادمجان می گذاریم کم است و مقدار کمی از آن نیز سرخ می شود.

سرخ کردن بادمجان با سفیده تخم مرغ روشی است که من همیشه برای سرخ کردن بادمجان های خود استفاده می کنم و از آن بسیار راضی هستم. به نظر من این روش بهترین روش برای جذب کمترین روغن هنگام سرخ کردن بادمجان است.

توجه: هرچه بادمجان با نمک زیاد در آب بماند، روغن کمتری هنگام سرخ شدن جذب می کند. اگر می توانید، آنها را یک شب تا صبح در آب نمک قرار دهید.

روش دوم چه کار کنیم بادمجان روغن نکشد؟

در این روش آب و نمک اضافه می شود تا بادمجان با کمی روغن سرخ شود. (به اندازه کافی نمک بادمجان ها گرفته می شود.) بادمجان ها را بجوشانید و به قطعات دلخواه برش دهید.

حدود دو تا سه دقیقه بجوشانید. آنها را در صافی بریزید تا آب از بادمجان خارج شود. سپس آنها را سرخ کنید.

روش سوم

در این روش ابتدا همه بادمجان ها را به مدت 30 دقیقه در مقدار زیادی آب نمک خیس کنید. سپس با بادمجان ها قبل از سرخ کردن آنها را روی سطح قرار دهید و مقداری ماست به آن بزنید.

این نیز راهی است برای جذب روغن کمتر در بادمجان، اما طبق تجربه من، وقتی تخم مرغ می زنیم، بادمجان روغن کمتری نسبت به این روش جذب می کند.

کاهش مصرف روغن بادمجان

روش چهارم کاهش روغن بادمجان

به این ترتیب، بادمجان می تواند روغن کمتری جذب کند:

سیب زمینی ها را پوست بگیرید، آنها را خرد کرده و حداقل نیم ساعت در آب نمک قرار دهید.

کره را در تابه بریزید و صبر کنید تا خوب داغ شود. بادمجان ها را در روغن داغ بریزید و بگذارید روی حرارت تقریبا سرخ شوند. حرارت زیاد باعث می شود که بادمجان روغن کمتری جذب کند.

بادمجان های سرخ شده را در قابلمه ای که حدود یک یا دو لیوان آب در آن ریخته اید و آب به جوش آمده است، بریزید و بعد از یک دقیقه جوشاندن آنها، قابلمه را با آب خالی کنید. وقتی بادمجان در آب بجوشد، تمام روغن های جذب شده را به آب باز می گرداند.

سپس بادمجان ها را در خورشت و هرجایی که می خواهید استفاده کنید.

این روش برای کسانی است که دوست ندارند از تخم مرغ استفاده کنند. اما با این روش روغن اضافی را از بین می بریم.

روش پنجم گرفتن روغن اضافی بادمجان

این روش رو یکی از دوستان خوبم که آشپز هست بهم معرفی کرد که عالیه واقعا!

بعد از خیساندن بادمجان در آب نمک، گوجه فرنگی را از وسط نصف کرده و روی سطح بادمجان بمالید و بگذارید سرخ شود.

روش ششم

برای کاهش روغن هنگام سرخ کردن بادمجان، ابتدا بادمجان را در تابه ای بدون روغن سرخ کنید و سپس روغن را در تابه بریزید و بادمجان را با روغن تفت دهید.

این روش عالی و تضمینی است!

کاهش روغن کشیدن بادمجان

روش هفتم چه کار کنیم بادمجان روغن نکشد؟

برای اینکه روغن بادمجان کم شود. بعد از پوست کندن بادمجان، آن را از وسط نصف کنید، بهش روغن بمالید و اجازه دهید تا در تابه به آرامی سرخ شود و نیازی به ریختن روغن اضافی در تابه نیست.

روش هشتم گرفتن روغن بادمجان

هنگام سرخ کردن بادمجان، کمی آب و مقدار کمی روغن در تابه بریزید، بجوشانید، بادمجان را در کف تابه بگذارید، حرارت را کم کنید و درب آن را ببندید.

بعد از مدتی آب آن تمام می شود و شروع به قرمز شدن می کند، وقتی یک طرف قرمز شد آن را برگردانید. وقتی طرف دیگر سرخ شد، طرف دیگر دوباره به روغن احتیاج ندارد.

این روش هم برا این که بدانید چه کار کنیم بادمجان روغن نکشد؟ عالی است.

سخن پایانی

شما دیگر چه روش هایی برای کاهش مصرف روغن بادمجان میشناسید؟ در کامنت ها منتظر راه های کشف شده توسط شما هستیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا