صادرات خاویار | خاویار صادراتی چند است؟


صادرات خاویار اصل ایرانی هر ساله افزایش چند درصدی را ثبت می کند. زیرا خاویار ایرانی در بین تمام جهانیان محبوب واقعه شده. ایران توانسته با داشتن منابع مهم روند پرورش انواع ماهیان خاویاری و تولید خاویار های مرغوب، همچنین عرضه آنها با قیمت مناسب در دنیا معروف شود.

ایران با توجه به اینکه دارای منابع مهم و مناسب پرورش و تولید ماهیان خاویاری ست. فروشگاه های بزرگی نیز برای فروش و عرضه صادراتی نیز در حال فعالیت هستند. در سراسر دنیا کیفیت خاویار ایرانی شناخته شده می باشد که طرفداران زیادی نیز از شرق آسیا و کشور های اروپایی به خود جذب کرده است. یکی از بزرگترین تولیدکنندگان و صادرکننده انواع خاویار های پرورشی شرکت رایبد خاویار می باشد که انواع خاویار را با بهترین شرایط تولید و نگهداری همچنین به دست خریداران خارجی خواهد رساند. شرکت رایبد انواع محصولات خاویاری را به صورت عمده یا خرده به دست مشتریان خارجی می رسد.

میزان صادرات خاویار از ایران به کشور ها

خاویار های ایرانی سرشار از خواص و کیفیت بالایی هستند که در بین خریداران خارجی نیز مشهور اند. انواع خاویار تولیدی ایران علاوه بر خواصف طعم و مزه بهتر، همچنین سایز درشت تری دارند که محصولات ایرانی را منحصربه فرد و خاص در بین طرفداران دنیا جلوه می دهد. کشور های اروپایی و شرق آسیا از این کیفیت ها مطلع هستند و هرساله خریدار محصولات خاویاری ایران هستند. بر اساس آمار سال گذشته (۱۴۰۱)، ۱۰کشور اول وارد کننده خاویار های مرغوب ایرانی به شرح زیر هستند:

امارات

بلژیک

ژاپن

سوئیس

قطر

سنگاپور

فرانسه

هنگ کنگ

آلمان

کانادا

روند صادرات خاویار چگونه است؟

به طور کلی روند صادرات خاویار ایرانی یک پروسه دو هفته الی ۲۰ روزه است که بر اساس آماده سازی بسته‌بندی و اخذ مجوزات این مدت زمان متغیر است. روند صادراتی خاویار در چندین مرحله صورت می گیرد که در ابتدا خریدار نوع خاویار مورد نظر را به مرکز صادر کننده اعلام خواهد کرد. سپس فروشنده سفارش صادراتی را بررسی و با گفت و گو در بین دو طرفین پیش فاکتور صادر می شود. بعد از پرداخت بخشی از هزینه، صادر کننده سراغ گرفتن مجوز سایتس و اماده سازی محصولات سفارشی می شود. در مراحل بعدی بر اساس نوع قرارداد خاویار صادراتی ارسال می شود. در این زمان کشور واردکننده بایذ تسویه حساب کامل را انجام دهد و برای تحویل سفارش خود مجوز سایتس ورود خاویار را داشته باشد. بیشتر ارسال سفارشات خاویاری از طریق ترمینال هوایی انجام می شود و ترخیص از گمرک مقصد بر عهده خود مشتری خواهد بود.

ثبت قرارداد و ارسال خاویار های صادراتی به صورت CPT

در زمان ثبت قرارداد بین واردکننده و صادرکننده نحوه ارسال محصول صادراتی تعیین می شود و خاویار های ایرانی با بسته‌بندی های مطلوب و قرار گرفتن در یونولیت و در کنار عایق های یخی آماده ارسال می شوند. حمل و نقل خاویار بر اساس شرایط و مکان وارد کننده مشخص می شود. به طور کلی روند ارسال خاویار صادراتی بر اساس روند CPT می باشد. یعنی مرکز صادرکننده محصول صادراتی را از طریق ترمینال هوایی و فرودگاه ارسال می کند و بعد از رسیدن به گمرک کشور واردکننده، ترخیص خاویار بر عهده خریدار می باشد.

مهم ترین مجوزات برای صادرات رسمی خاویار

همانطور که می دانید خرید و فروش خاویار دریایی و حتی صید ماهیان دریایی بازار داخلی صادراتی غیرقانونی اعلام شده است‌ بر اساس این دستورات خاویار های پرورشی برای ارسال سفارشات صادراتی باید بر اساس یک سری مجوزات صورت بگیرد. این مجوزات شامل مجوز سایتس(CITES)، مجوز دامپزشکی و مجوز بازرگانی می باشد.

مجوز CITES: عضویت و اخذ مجوز از سازمان سایتس برای صادرات و واردات خاویار در هر جای دنیا ضروری ست. CITES به منظور حفاظت از موجودات در حال انقراض می باشد که به شرکت های عرضه کننده اجازه فروش خاویار صادراتی را می دهد.

مجوز دامپزشکی: این مجوز هم به مراکز صادرکننده اجازه می‌دهد محصولات خاویاری را با رعایت استاندارد های بهداشتی و زیر نظر سازمان دامپزشکی برای صادرات به کشورهای دیگر ارسال کند.

مجوز کارت بازرگانی: عضویت در کارت بازرگانی مرتبط با تائید و اعتبارسنجی واحد تجارتی شرکت های عرضه کننده برای انجام فعالیت‌های تجاری و صادراتی می‌باشد. این کارت اجازه می‌دهد تا شرکت با رسمیت و تأیید انجام معاملات خود را در خصوص فعالیت‌ های صادراتی انجام دهد.

مجوز CITES برای صادرات و واردات خاویار

مجوز CITES یکی از مجوزات مهم برای خرید و فروش صادراتی انواع خاویار در سراسر دنیا می باشد. به طور کلی مجوز CITES به مراکز اجازه تولید و عرضه خاویار را می دهند. همچنین کشور های واردکننده نیز برای خرید و دریافت محصول خاویاری خود نیاز به مجوز سایتس دارند. در پروسه صادرات مجوز CITES بین صادر کننده و واردکننده بسیار اهمیت دارد و باید حتما تایید شود. مجوز مورد نیاز برای کشور صادرکننده CITES Export مجوز برای واردکننده CITES Import می باشد. شرکت رایبد خاویار با کد IR543 در زمینه صادرات خاویار اصل ایرانی فعالیت دارد.

مجوز دامپزشکی برای صادرات خاویار

مجوز دامپزشکی در دسته‌ بندی مجوزات صادرات می باشد که به شرکت و مرکز عرضه کننده اجازه فروش و صادر کردن انواع خاویار را با رعایت استانداردهای بهداشتی و دامپزشکی می‌دهد. با داشتن این مجوزات از شرکتی که خاویار صادراتی خریداری می کنید اطمینان کامل را دارید و از اصل بودن محصولات شرکت مطمئن هستید.

قیمت انواع خاویار صادراتی

همانطور که می دانید قیمت خاویار در سراسر دنیا ثابت نیست و با توجه به شرایط های حاکم در حال افزایش هستند. خاویار ایرانی به دلیل تولید پیشرفته در بهترین شرایط و ویژگی های خاص و بی نظیر قیمت بالایی دارد. با توجه به اینکه خاویار سرشار از خواص و تاثیرات مثبت بر بدن هر فرد است، از ارزش بالایی نیز برخوردار می باشد که این موضوع نیز در قیمت خاویار تاثیر گذار است. افراد خاصی این خوراکی منحصر به فرد را خریداری می کنند که بیشتر کشور های خارجی از جمله امارات می باشد که خریدار عمده انواع خاویار ایرانی ست. قیمت خاویار یاراین در روند صادرات بر حسب یورو و دلار محاسبه می شود که در ابتدای ثبت قرارداد لیست قیمت صادراتی انواع خاویار با قیمت بسته‌بندی های موجود در اختیار خریداران قرار می گیرد.

لیست قیمت خاویار صادراتی به یورو

خاویار صادراتی بیشتر به صورت عمده و کیلویی ولی در قوطی های گرمی آماده صادرات می شوند. به طور کل اماده سازی محصولات خاویار صادراتی بر حسب خواسته مشتری انجام می شود. مقدار زیادی از خاویار های ایرانی به کشور های اروپایی و شرق آسیا صادر می شوند که با توجه به همین موضوع لیست قیمت خاویار صادراتی بر حسب یورو ست. قمیت روز خاویار ایرانی برای صادرات با وزن ۵۰ گرم بین ۲۵۰ تا ۴۰۰ یورو می باشد.

سود صادرات خاویار ایرانی

خاویار های ایرانی در بین طرفداران خارجی بسیار محبوب هستند و سالانه آمار خرید و سفارشات کشور های اروپایی و شرق آسیا رو به افزایش است. بخشی از صادرات خاویار های ایرانی مربوط به شرکت رایبد خاویار می باشد. خاویار یک محصول اصیل ایرانی ست که فروش و صادرات آن برای افراد و حتی اقتصاد کشور تاثیر مثبتی دارد. سود صادرات خاویار ایرانی می تواند به بیشتر شدن روند پرورش انواع ماهیان خاویاری و تولید خاویار کمک کند.

هشدار! این مطلب صرفا برای آشنایی شما با کسب‌وکار مهمان منتشر شده است و سایت چطور هیچ مسئولیتی را در رابطه با آن نمی‌پذیرد. اطلاعات بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا