طرز تهیه اسلایس شکلاتی خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه اسلایس شکلاتی خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله
اسلایس شکلاتی یکی از انواع کیکهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی نرم و لطیف دارد و با روشهای مختلف و مواد متنوعی درست میشود، این کیک خوش طعم و پرطرفدار را میتوانید به عنوان یک دسر جذاب و شیک برای پذیرایی استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه اسلایس شکلاتی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای کیک | |
سفیده تخم مرغ | ۵ عدد |
آرد | ۹۰ گرم |
شکر | ۹۰ گرم |
بکینگ پودر | ۲ و نیم گرم معادل ۲/۱ قاشق چای خوری |
شکلات رنده شده | ۱۰۰ گرم |
مواد لازم برای کرم پاتیسیر | |
زرده تخم مرغ | ۵ عدد |
شکر | ۱۰۰ گرم |
شیر | ۵۰۰ میلی لیتر |
نشاسته ذرت | ۵۰ گرم |
مواد لازم برای گلیز | |
شیر | ۳۰ گرم |
کره | ۳۰ گرم |
شکلات | ۸۰ گرم |
طرز تهیه اسلایس شکلاتی
مرحله اول
برای طرز تهیه اسلایس شکلاتی ابتدا تخم مرغها را بشکنید و داخل ظرفی بریزید و سفیدههای آن را جدا کنید و داخل ظرف دیگری بریزید و برای نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شوند و سپس سفیدهها را با همزن بزنید تا از لختگی خارج شوند و حجم آنها کمی بیشتر شود.
مرحله دوم
سپس مقداری شکر را به شکل بارانی و کم کم روی سفیدههای تخم مرغ بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا با هم ترکیب شوند و مخلوط به شکل قله خمیده درآید و فرم بگیرد بیشتر از این مخلوط را هم نزنید چون در نهایت کیک خشک میشود.
مرحله سوم
بعد مقداری آرد را در یک ظرف دیگر الک کنید تا سبک و یکدست شود و سپس بکینگ پودر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند بعد مقداری شکلات را با رنده ریز رنده کنید و به ترکیب آرد اضافه کنید و با هم خوب مخلوط کنید.
مرحله چهارم
سپس ترکیب آرد را طی ۲ تا ۳ مرحله و کم کم به مخلوط مواد اضافه کنید و با لیسک یا همزن دستی به شکل دورانی و در یک جهت به آرامی هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند و مخلوط تشکیل شده بافت یکدست و صاف و با غلظت مناسب داشته باشد.
مرحله پنجم
بعد کف سینی فر یا قالب مورد نظر را چرب کنید و یک کاغذ روغنی در قالب قرار دهید و سپس مایع کیک را داخل قالب بریزید و قالب را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
مرحله ششم
اگر از فر برقی استفاده میکنید دمای فر را روی ۱۶۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا کیک به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر بپزد و سطح آن طلایی شود بعد از این زمان قالب را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود.
مرحله هفتم
بعد از این که کیک کاملاً خنک شد قالب را برگردانید و کیک را به آرامی از داخل قالب بیرون بیاورید و کاغذ روغنی را از آن جدا کنید و کیک را داخل ظرف دیگری قرار دهید و سپس با یک پارچه بپوشانید تا کیک کاملاً سرد و خنک شود.
مرحله هشتم
سپس کیک را با برشهای افقی به سه قسمت مساوی تقسیم کنید و کنار بگذارید بعد کرم پاتیسیر و گلیز را برای فیلینگ روی کیک درست و تهیه کنید، برای درست کردن کرم پاتیسیر زردههای تخم مرغ را داخل یک ظرف بریزید و با همزن هم بزنید.
مرحله نهم
وقتی زردهها از لختگی خارج شدند و بافت آنها یک دست شد مقداری شکر دانه ریز را به آنها اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود و بافت مخلوط تشکیل شده کرمی شود سپس نشاسته الک شده را روی مواد بریزید و هم بزنید.
مرحله دهم
سپس مقداری شیر گرم را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً بافت یک دستی تشکیل شود و بعد ظرف مخلوط را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام مخلوط را هم بزنید تا به غلظت مناسب برسد سپس کرم را از الک رد کنیم و داخل یک ظرف بریزید.
مرحله یازدهم
برای اینکه کرم پاتیسیر شکلاتی داشته باشید میتوانید به نصف مقدار کرم ۵۰ گرم شکلات اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند و کنار بگذارید تا خنک شود سپس کرم پاتیسیر را داخل یخچال قرار دهید تا کاملا سرد و خوش طعم شود.
مرحله دوازدهم
بهتر است کرم را از شب قبل آماده کنید و در یخچال قرار دهید تا کاملا جا بیفتد و در هنگام استفاده طعم بهتری داشته باشد، در این فاصله گلیز را آماده کنید برای درست کردن گلیز مقداری شیر را داخل یک ظرف بریزید و کره را به آن اضافه کنید.
مرحله سیزدهم
سپس ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره ذوب شود و کاملاً با شیر مخلوط و یکدست شود بعد ظرف مخلوط را از روی حرارت بردارید و شکلات را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات کاملا حل شود و ترکیب یکدست و صافی تشکیل شود.
مرحله چهاردهم
سپس ظرف را کنار بگذارید تا در دمای محیط کمی سرد شود و بعد در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود بعد مقداری خامه قنادی را داخل یک ظرف بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا خوب فرم بگیرد و جای پرههای همزن روی خامه باقی بماند.
مرحله پانزدهم
بعد کرم پاتیسیر را که آماده کرده بودید و کاملا خنک شده است به خامه فرم گرفته اضافه کنید و با همزن هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط و یکدست و کرمی شوند بعد روی هر لایه کیک را با شیر مرطوب کنید و سپس روی آن مقداری از کرم را بزنید.
مرحله شانزدهم
سپس کرم را کاملاً روی سطح کیک پخش کنید و با یک لیسک سطح آن را صاف کنید و بعد گلیز شکلاتی روی کرم بریزید و پخش کنید و سپس لایه بعدی کیک را که سطح آن را با شیر مرطوب کردهاید روی لایه اول قرار دهید و بعد روی آن کرم بمالید.
مرحله هفدهم
بعد مقداری هم گلیز اضافه کنید و لایه سوم کیک را روی آنها قرار دهید و دوباره با کرم و گلیز روی سطح آن را بپوشانید سپس کیک را به مدت ۳ تا ۴ ساعت در یخچال و یا دو ساعت در فریزر قرار دهید تا کیک خودش را بگیرد و سفت و منسجم شود.
مرحله هجدهم
بعد از این مدت کیک را از یخچال بیرون بیاورید و اطراف آن را با کاتر برش بزنید تا کاملاً صاف و مرتب شود و سپس کیک را به شکل و اندازههای دلخواه برش بزنید و به دلخواه و با سلیقه خودتان با پودر یا خلال پسته و مغز گردوی خرد شده تزئین کنید.
طرز تهیه اسلایس شکلاتی خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله
5
2