طرز تهیه املت انار، یک میان وعده متفاوت و خوشمزه!
طرز تهیه کیک سیب زمینی کیک سیب زمینی از غذاهای ساده و خوشمزه بین المللی است که برای پیش غذا هم مناسب می …
طرز تهیه هواری تن ماهی هواری تن ماهی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست میشود این غذای …
طرز تهیه آش بادمجان آش ها از محبوب ترین خوراک ها نزد ایرانیان هستند.آش بادمجان، یکی از غذاهای محلی استان های همدان و …
املت انار یکی از انواع صبحانههای خوشمزه و لذیذ شمالی است که خیلی راحت درست میشود و طعم فوقالعادهای دارد این املت را میتوانید به روشهای مختلف تهیه کنید، املت انار طرفداران زیادی دارد و از آن به عنوان میان وعده هم میتوانید استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه املت انار در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
انار متوسط | ۱ عدد |
پیاز متوسط نگینی خرد شده | ۱ عدد |
سیر | ۴ حبه |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
پولبیبر | به مقدار لازم |
انار | ۱ عدد |
گلپر | به مقدار لازم |
تخم مرغ | ۲ تا ۳ عدد |
نعنا، ریحان و شوید تازه برای تزئین | به مقدار لازم |
زیتون پرورده برای دورچین | به مقدار لازم |
خیار شور حلقه شده برای دودچین | به مقدار لازم |
طرز تهیه املت انار
مرحله ۱: شستن و دانه کردن انار
ابتدا انار را برش بزنید و دانههای آن را جدا کنید سعی کنید از انار آبدار و خوش طعم استفاده کنید، به دلخواه و سلیقه خودتان میتوانید از انار شیرین یا ملس برای درست کردن این صبحانه استفاده کنید، دانههای انار را داخل یک ظرف بریزید و کنار بگذارید.
مرحله ۲: خرد کردن و تفت دادن پیازهای نگینی خرد شده
بعد پیاز را پوست بگیرید، بشورید، سپس کاملاً ریز و نگینی خرد کنید بعد از آن در یک تابه مقداری کره محلی بریزید، روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره ذوب شود سپس پیازهای خرد شده را در تابه بریزید و با کره تفت دهید تا سبک، نرم و طلایی شوند.
مرحله ۳: رنده کردن چند حبه سیر و اضافه کردن در تابه و تفت دادن آنها
بعد یک حبه سیر را پوست بگیرید، با رنده ریز رنده کنید سپس سیر رنده شده را داخل تابه بریزید و با پیازها به مدت تقریباً یک دقیقه تفت دهید تا عطر سیر پخش شود در طول تفت دادن سیر و پیازها، آنها را با قاشق مدام هم بزنید که ته نگیرند و نسوزند.
مرحله ۴: اضافه کردن ادویهها به مواد
بعد مقداری نمک، فلفل سیاه و پولبیبر به پیازها اضافه کنید، کمی تفت دهید تا عطر ادویهها پخش شود و خوب به خورد مواد برود مقدار ادویهها بستگی به ذائقه و سلیقه خودتان دارد و میتوانید آنها را کم و زیاد کنید یا از ادویه دلخواه خودتان استفاده کنید.
مرحله ۵: تفت دادن انارها و اضافه کردن گلپر به آنها
سپس دانههای انار را داخل تابه بریزید و به مدت تقریبا ۵ دقیقه تفت دهید، مدام هم بزنید، دقت کنید که دانه های اناز له نشوند بعد کمی گلپر روی انارها بریزید و تفت دهید تا عطر گلپر پخش شود و کاملا به خورد انارها برود.
مرحله ۶: اضافه کردن تخم مرغها به مواد داخل تابه
بعد از آن تخم مرغها را بشکنید، به مواد داخل تابه اضافه کنید، سفیدههای تخم مرغ را هم بزنید تا خوب بپزند، سپس اجازه دهید تا زردههای به شکل عسلی بمانند، ولی به دلخوده خودتان میتوانید زردههای تخم مرغ را هم با چنگال خوب هم بزنید تا کامل بپزند.
مرحله ۷: ریختن املت انار در ظرف مناسب و تزئین آن
وقتی تخم مرغها خوب پختند، تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید، سپس املت انار را داخل ظرف مناسب بریزید با چند برگ نعنا، ریحان و شوید تازه تزئین کنید، مقداری زیتون پروره و خیار شور حلقه شده را هم کنار املت انار قرار دهید. در آخر املت انار را به عنوان یک صبحانه خوش طعم و مقوی همراه با انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.