طرز تهیه بیسکو بستنی خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله


طرز تهیه چیز کیک کاراملی خوشمزه به صورت مرحله به مرحله

طرز تهیه چیز کیک کاراملی چیزکیک کارامل یکی از دسرهای خوشمزه و بین‌المللی است که برای پذیرایی بسیار شیک و مجلسی است و …

طرز تهیه چیز کیک کدو حلوایی خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه چیز کیک کدو حلوایی چیز کیکی کدو حلوایی یکی از انواع دسرهای مجلسی فصل پاییز و زمستان است که با دستورهای …

طرز تهیه چیز کیک نیویورکی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه چیز کیک نیویورکی چیز کیک نیویورکی یکی از انواع دسرهای ساده و خوشمزه امریکایی است که با طعم های متنوعی درست …

طرز تهیه بیسکو بستنی طرز تهیه بیسکویت بستنی (ساده ولی خوشمزه) کیک بستنی با بیسکویت پتی بور طرز تهیه بستنی با بیسکویت و شیر دسر با بستنی و بیسکویت

بیسکو بستنی که با نام بستنی بیسکویتی هم شناخته می‌شود یکی از انواع دسرهای بسیار خوشمزه بین‌المللی است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بیسکو بستنی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم بیسکو بستنی
بستنی وانیلی ½ لیتر
شکلات تخته‌ای ۵۰ گرم
موز ۱ عدد
آب پرتقال ⅓ لیوان
پودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری
مغز گردو ۲ قاشق غذاخوری
بیسکویت پتی بور ۲ بسته

طرز تهیه بیسکو بستنی

مرحله اول

برای تهیه بیسکو بستنی خوشمزه در ابتدای کار آب پرتقال را به همراه پودر ژلاتین درون یک کاسه فلزی می ریزیم و روی حرارت بخار آب قرار می دهیم تا نشاسته به طور کامل درون آب پرتقال حل شود.

مرحله دوم

بستنی وانیلی را درون محیط آشپزخانه قرار می دهیم تا نرم شود، سپس مغز گردو و شکلات تخته ای را به صورت تکه های کوچک خرد می کنیم. در ادامه موز را پوست گرفته و به صورت نگینی خرد می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله ترکیب آب پرتقال و پودر ژلاتین را از روی حرارت کنار می گذاریم و اجازه می دهیم خنک شود. در ادامه بستنی وانیلی هم دمای محیط را به همراه ترکیب آب پرتقال درون یک کاسه بزرگ می ریزیم.

مرحله چهارم

حالا موز، شکلات تخته ای و مغز گردو را به کاسه اضافه کرده و مواد را با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه یک ردیف بیسکویت در کف یک ظرف مناسب مربع یا مستطیل شکل می چینیم.

مرحله پنجم

در این مرحله مخلوط مواد را روی بیسکوئیت ها می ریزیم و با لیسک یا پشت قاشق به صورت یکدست پخش می کنیم. در ادامه روی مواد را با یک لایه دیگر بیسکوئیت می پوشانیم.

مرحله ششم

حالا ظرف را به مدت ۸ ساعت درون فریزر قرار می دهیم تا دسرها منسجم شوند. در نهایت دسرها را با یک چاقوی چرب شده به صورت دلخواه برش زده و درون ظرف سرو می چینیم. نوش جان


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا