طرز تهیه خوراک قارچ خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله


طرز تهیه هواری نخود خوشمزه به روش بندری مرحله به مرحله

طرز تهیه هواری نخود هواری نخود یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ جنوب کشورمان است که اصالت آن به شهر بندرعباس بر …

طرز تهیه سالاد آمریکایی خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله

طرز تهیه سالاد آمریکایی سالاد آمریکایی یکی از انواع سالادهای ساده و خوشمزه امریکایی است که با طعم های متنوعی درست می شود، …

طرز تهیه پیده گوشت به روش ترکیه ای مرحله به مرحله

طرز تهیه پیده گوشت پیده گوشت یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ترکیه ای است که با رسپی های مختلف درست می …

طرز تهیه خوراک قارچ مجلسی طرز تهیه قارچ سرخ شده ساده خوشمزه ترین خوراک قارچ چند روش پخت قارچ

خوراک قارچ یکی از خوراک‌های سالم و مقوی است و به خاطر بافت لطیف و نرم قارچ غذای سبک و خوشمزه‌ای است که خیلی سریع آماده می‌شود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خوراک قارچ در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
قارچ ۴۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
سبزی خرد شده یک لیوان
سس کچاب ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
آویشن به مقدار لازم

طرز تهیه خوراک قارچ

مرحله اول

برای تهیه خوراک قارچ خوشمزه ابتدا قارچ‌ها را در یک ظرف بریزید و روی آن محلول آب نمک اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه زمان دهید تا کاملا تمیز شوند، بعد آبکشی کنید و اجازه دهید آب اضافی آن‌ها خارج شود.

مرحله دوم

پیاز را نگینی خرد کنید و سپس در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید، پیازها را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی رنگ شود.

مرحله سوم

حالا زردچوبه را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا پیازها خوشرنگ شوند، بعد از آن به مقدار دلخواه خودتان فلفل سیاه و آویشن هم با مواد ترکیب کنید و کمی تفت دهید.

نکته: اضافه کردن آویشن به سلیقه خودتان بستگی دارد ولی عطر آویشن در این غذا بی‌نظیر است.

مرحله چهارم

سیر‌ها را نگینی خرد کنید و به مواد اضافه کنید، کمی تفت دهید تا عطر و بوی سیر آزاد شود بعد از آن سبزی‌ را که از قبل شسته و ریز و ساطوری کرده اید روی مواد بریزید و تفت دهید.

نکته: سبزی مورد استفاده برای خوراک قارچ، گیشنیز و جعفری است ولی می‌توانید کمی نعناع هم اضافه کنید.

مرحله پنجم

حالا قارچ‌ها را که کاملا خشک شده اند، به اندازه دلخواه برش دهید و به ترکیب مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید، سپس مقداری نمک را هم بریزید و درب ظرف را ببندید.

مرحله ششم

حرارت را خیلی کم کنید و چند دقیقه اجازه دهید تا قارچ‌ها خوب بپزند، چون قارچ خودش آب می‌اندازند نیازی به اضافه کردن آب نیست، هرزگاهی با قاشق مواد را هم بزنید.

مرحله هفتم

در این مرحله به دلخواه خودتان می‌توانید یک سیب زمینی را نگینی خرد کنید و در یک تابه با مقداری روغن روی حرارت متوسط خوب سرخ کنید و به مواد اضافه کنید.

مرحله هشتم

بعد از اینکه قارچ‌ها خوب پخته شدند یک قاشق سس کچاب را به مواد اضافه کنید و به هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و طعم بگیرند، سپس اجازه دهید تا خوراک قارچ جا بیفتد.

مرحله نهم

بعد از این که خوراک قارچ کاملا جا افتاد، از روی حرارت بردارید، در ظرف مناسب بکشید و با چند برگ نعناع تزئین کنید و همراه با نان تازه و خیارشور و سبزی خوردن سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا