طرز تهیه پای مرغ + رازهای خوشمزه‌ترین پای مرغ که باید بدانید!


طرز تهیه پای مرغ

سلام دوستان! امروز می‌خوایم با هم طرز تهیه پای مرغ رو یاد بگیریم. این غذا خیلی خوشمزه و مقویه و برای هر وعده‌ای مناسبه. فقط کافیه مواد لازم رو آماده کنید و مراحل رو دنبال کنید تا به یه پای مرغ عالی برسید. بریم سراغ مواد لازم و بعدش مراحل تهیه رو با هم مرور می‌کنیم.

برای تهیه پای مرغ، ابتدا باید پای مرغ‌ها رو خوب بشورید و ناخن‌هاشون رو کوتاه کنید. بعد اونا رو توی آب جوش بذارید تا سیاهی‌هاشون بره و بعد آبکش کنید. پای مرغ‌ها رو با آب، نمک، برگ بو، پیاز و سیر توی قابلمه بریزید و بذارید ۱۴ ساعت با حرارت ملایم بپزند تا عصاره خوشمزه و مقوی درست بشه. می‌تونید این عصاره رو صاف کنید و با آبلیموترش سرو کنید. نوش جان!

مواد اصلی ۴ نفر مقدار
پای مرغ ۱ بسته
برگ بو ۳ عدد
هویج ۱ عدد متوسط
نمک ۱ قاشق چای‌خوری
پیاز ۱ عدد بزرگ
سیر ۳ حبه
رب گوجه‌فرنگی به دلخواه
مواد دیگر مقدار
فلفل سیاه به میزان لازم
زردچوبه ۱ قاشق چای‌خوری
آب ۴ لیوان
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه پای مرغ

مرحله ۱: آماده‌سازی پای مرغ

پای مرغ رو خوب بشورید و ناخن‌هاشو با قیچی کوتاه کنید. چند بار بشورید تا کاملاً تمیز بشه. بعد، پای مرغ رو داخل قابلمه‌ای با آب جوش بریزید و بذارید ۱۰ دقیقه بجوشه تا سیاهی‌هاش خارج بشه. بعد پای مرغ رو آبکش کنید. اگه می‌خواید عصاره درست کنید، پوست روی پای مرغ رو نگیرین.

مرحله ۲: آماده کردن قابلمه

پای مرغ رو داخل قابلمه بزرگ بریزید و به قدری آب اضافه کنید که روی پای مرغ رو بپوشونه. نمک، برگ بو، پیاز خرد شده و سیر رو هم اضافه کنید. اگه دوست داشتید کمی رب گوجه‌فرنگی هم بزنید و مخلوط کنید.

مرحله ۳: قرار دادن روی حرارت

قابلمه رو روی حرارت قرار بدید و دربش رو بذارید. حرارت رو ملایم کنید و اجازه بدید پای مرغ به مدت ۱۴ ساعت خوب بپزه. هرچی بیشتر بجوشه، کلسیم و مواد معدنی بیشتری از پای مرغ خارج میشه.

مرحله ۴: چک کردن عصاره

بعد از ۱۴ ساعت، عصاره رو چک کنید. می‌تونید برگ بو رو خارج کنید و عصاره رو صاف کنید. این عصاره برای تهیه سوپ خیلی عالیه و خیلی مقویه.

مرحله ۵: جدا کردن گوشت

اگه می‌خواید همون موقع میل کنید، برگ بو رو خارج کنید و گوشت پای مرغ رو جدا کنید. استخوان‌ها رو دور بندازید. می‌تونید عصاره رو با گوشت پای مرغ و کمی آبلیموترش سرو کنید.

مرحله ۶: سرو عصاره

عصاره پای مرغ رو داخل کاسه بریزید و با گوشت پای مرغ و آبلیموترش نوش جان کنید. این عصاره خیلی مقوی و خوشمزه‌ست و برای هر وعده‌ای مناسبه. امیدوارم لذت ببرید!

مطالب پربازدید از سراسر وب

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا