طرز تهیه کباب سلطانی به روش رستورانی برای مهمانی‌ها و مجالس


طرز تهیه کباب سلطانی

طرز تهیه کباب سلطانی خیلی ساده است و می‌تونید با مواد اولیه‌ای که توی هر خونه‌ای پیدا می‌شه، یه غذای خوشمزه درست کنید. این کباب ترکیبی از گوشت قرمز و فیله مرغ هست که با یک سری مواد دیگه مزه‌دار می‌شه و بعدش روی آتش یا گریل پخته می‌شه. تو این دستور سعی کردم مواد رو کمی تغییر بدم تا یه کباب سلطانی یونیک و خاص درست کنید.

برای تهیه کباب سلطانی، ابتدا پیازها رو خلالی خرد کنید و با کیوی خرد شده و گوشت قرمز برش خورده مخلوط کنید و بذارید مرینت بشه. بعد فیله مرغ رو با پیاز، زعفران و فلفل سیاه مزه‌دار کنید. حالا گوشت و مرغ مزه‌دار شده رو مخلوط کنید و با روغن زیتون، نمک و آب لیموترش بذارید ۱۵ دقیقه دیگه استراحت کنه. زغال رو آماده کنید و گوشت و مرغ رو به صورت یکی در میان روی سیخ بزنید و روی زغال کباب کنید. آخر سر با پلو و گوجه کبابی سرو کنید.

مواد اصلی مقدار
گوشت قرمز بی‌استخوان ۱۵۰ گرم
فیله مرغ ۱۵۰ گرم
دیگر مواد مقدار
پیاز ۲ عدد
کیوی ۱ عدد
آب لیموی تازه ۴ قاشق غذا خوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
زعفران دم‌کرده ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه کباب سلطانی

مرحله ۱: آماده‌سازی مواد مرینت

پیازها را بشویید، پوست بگیرید و به صورت خلالی درشت خرد کنید. این کار باعث می‌شود موقع کباب زدن پیاز به راحتی از کباب جدا شود. پیاز رنده شده به گوشت می‌چسبد و هنگام کباب کردن می‌سوزد.

مرحله ۲: اضافه کردن کیوی

کیوی را پوست بگیرید و خرد کنید. کیوی به خاطر آنزیم‌هایی که دارد، باعث نرم شدن گوشت می‌شود.

مرحله ۳: آماده‌سازی گوشت

گوشت قرمز را به صورت مستطیل‌های هم اندازه برش بزنید. این کار باعث می‌شود همه قسمت‌های گوشت به طور یکنواخت پخته شوند.

مرحله ۴: مرینت کردن گوشت

گوشت‌های برش زده را در یک کاسه بریزید، پیاز و کیوی خرد شده را اضافه کنید و بگذارید ۳۰ تا ۶۰ دقیقه بماند تا مزه‌دار شود.

مرحله ۵: مزه‌دار کردن مرغ

فیله مرغ را در یک کاسه بریزید و به آن مقداری پیاز، زعفران دم کرده و فلفل سیاه اضافه کنید. بگذارید مرغ هم مزه‌دار شود.

مرحله ۶: ترکیب کردن مواد

بعد از مزه‌دار شدن گوشت و مرغ، پیازهای گوشت را جدا کنید و گوشت و مرغ را در یک کاسه مخلوط کنید. روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه و آب لیموترش را اضافه کنید و ۱۵ دقیقه دیگر زمان دهید تا مواد خوب مزه‌دار شوند.

مرحله ۷: آماده کردن زغال

زغال را آماده کنید و بگذارید سرخ شود.

مرحله ۸: سیخ زدن کباب‌ها

گوشت و مرغ را به صورت یکی در میان روی سیخ‌های فلزی بزنید تا هیچ فضای خالی بین آن‌ها نباشد.

مرحله ۹: پختن کباب

سیخ‌ها را روی زغال داغ بگذارید و مدام بچرخانید تا کباب‌ها به طور یکنواخت پخته شوند.

مرحله ۱۰: سرو کردن

کباب سلطانی را با پلو و گوجه کبابی سرو کنید. نوش جان!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا