طرز تهیه کوکو پنیر، یک غذای ساده و خوشمزه گیلانی!


طرز تهیه خورش فسنجان خوشمزه رستورانی مرحله به مرحله

طرز تهیه خورش فسنجان این خورش، یک خورش اصیل ایرانی است که با گردوی آسیاب شده و رب انار طبخ می شود. این …

طرز تهیه رولت گوشت و مرغ، غذای شیک و مجلسی!

طرز تهیه رولت گوشت و مرغ رولت گوشت و مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست می‌شود …

طرز تهیه سوفله اسفناج خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله

طرز تهیه سوفله اسفناج سوفله اسفناج یکی از انواع پیش غذاهای سبک و خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی درست می …

طرز تهیه کوکو پنیر, کوکو پنیر گیلانی , کوکو با پنیر صبحانه , کوکو پنیر و شوید

کوکو پنیر یکی از انواع کوکوهای خوشمزه، لذیذ و اصیل گیلانی است که خیلی راحت درست می‌شود، این کوکو خوش طعم را می‌توانید به روش‌های مختلف با مواد متنوعی آماده کنید و از آن در مهمانی‌ها به عنوان یک پیش‌غذای پر طرفدار استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کوکو پنیر در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم مقدار مواد
پنیر رنده شده ۳۰۰ گرم
سیر رنده شده ۱ تا ۲ حبه
شوید خشک ۲ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۳ عدد
مغز گردو خرد شده ۵۰ گرم
فلفل سیاه به مقدار لازم
زردچوبه ۴/۱ قاشق چای خوری
زرشک تفت داده شده برای تزئین به مقدار لازم
مغز گردو خرد شده برای تزئین به مقدار لازم
نعناع و شوید و ریحان تازه برای تزئین به مقدار لازم

طرز تهیه کوکو پنیر

مرحله ۱: رنده کردن پنیر و سیر و مخلوط کردن آن‌ها

ابتدا مقداری پنیر را با رنده درشت رنده کنید، داخل یک ظرف بریزید، بعد به دلخواه و با توجه به ذائقه خودتان یک یا دو حبه سیر را پوست بگیرید با رنده ریز رنده کنید، به پنیر رنده شده اضافه کنید، پنیر و سیر را هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.

مرحله ۲: اضافه کردن شوید خشک و مغز گردو

سپس مقداری شوید خشک روی پنیر بریزید، بعد مغز گردوها را در اندازه‌های کوچک خرد کنید، گردوها باید به اندازه‌ای خرد شوند که زیر دندان احساس شوند، با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان می‌توانید مقدار مغز گردو را در مایه کوکو بیشتر بریزید.

مرحله ۳: اضافه کردن فلفل سیاه و تخم مرغ

بعد کمی فلفل سیاه به مواد اضافه کنید، همه مواد را هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند، سپس تخم مرغ‌ها را روی مخلوط بریزید، با قاشق خوب هم بزنید تا تخم مرغ‌ها از حالت لختگی خارج شوند، تخم مرغ‌ها باید با بقیه مواد کاملا مخلوط و یکدست شوند.

مرحله ۴: سرخ کردن و پختن کوکو

سپس در یک تابه مقداری روغن بریزید، تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود، بعد مایه کوکو را داخل تابه بریزید و با لیسک در کف تابه پهن و صاف کنید، اجازه دهید تا کوکو روی حرارت خیلی کم بپزد، چون پنیر زود می‌سوزد.

مرحله ۵: برش دادن کوکو پنیر

وقتی یک طرف کوکو پخت آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم بپزد و آماده شود، سپس تابه را از روی حرارت بردارید، کوکو را به شکل قالبی از داخل آن خارج کنید، سپس کوکو را در ظرف دیگری قرار دهید و در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید.

مرحله ۶: تزئین کردن و سرو کوکو پنیر

سپس چند برش از کوکو پنیر را داخل ظرف مناسب بچینید، روی کوکو را با مقداری زرشک تفت داده شده، مغز گردو خرد شده و چند برگ نعناع، ریحان و شوید تازه تزئین کنید و این غذای ساده و خوش طعم را همراه با نان تازه و انواع دورچین سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا