طرز تهیه کیک بسبوسه عربی خوشمزه مرحله به مرحله


طرز تهیه کیک یزدی خوشمزه با بافت نرم مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک یزدی کیک یزدی یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه ایرانی است که مانند پای سیب برای پذیرایی استفاده …

طرز تهیه نان کته به روش ترکیه ای مرحله به مرحله

طرز تهیه نان کته نان کته یکی از انواع نان های سنتی ترکیه است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده …

طرز تهیه کاپ کیک نارگیلی خوشمزه به صورت مرحله به مرحله

طرز تهیه کاپ کیک نارگیلی کاپ کیک نارگیلی یکی از انواع کیک های ساده پذیرایی است که معمولا برای پذیرایی استفاده می شود، …

طرز تهیه بسبوسه نارگیلی کیک بسبوسه شف طیبه طرز تهیه کیک عربی ساده طرز تهیه بسبوسه پنیری طرز تهیه بسبوسه با شیر خشک طرز تهیه بسبوسه خامه ای طرز تهیه کیک بسبوسه کرمدار طرز تهیه کیک عربی تنوری

کیک بسبوسه یکی از انواع کیک‌های عربی است که فوق‌العاده خوشمزه و لذیذ است و بافتی درشت و شبیه کیک شربتی دارد، اسم دیگر آن کیک روانی است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک بسبوسه در ادامه با سایت آموزشی نکته‌چی همراه باشید.

مواد لازم برای کیک
آرد سمولینا یک پیمانه
آرد یک پیمانه
روغن مایع یک پیمانه
ماست یک پیمانه
شکر نصف پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
وانیل یک قاشق چایخوری
مواد لازم برای شربت
شکر ۳ پیمانه
لیمو ۲ قاشق غذاخوری
آب ۳ پیمانه

طرز تهیه کیک بسبوسه

مرحله اول

برای تهیه کیک بسبوسه خوشمزه ابتدا تخم مرغ‌ها را در یک ظرف مناسب با همزن برقی خوب بزنید تا حجم آن‌ها زیاد شود و کرمی رنگ شوند سپس شکر را کم‌کم اضافه کنید و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه با همزن بزنید.

مرحله دوم

وقتی بافت مواد صاف و یکدست شد و به غلظت مناسب رسید وانیل را اضافه کنید و دوباره با همزن به مدت ۱ دقیقه دیگر بزنید تا عطر وانیل در مواد خوب پخش شود.

مرحله سوم

حالا روغن را به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید، سپس ماست را هم روی مخلوط بریزید و کمی دیگر با دور کند همزن بزنید تا همه مواد خوب با هم ترکیب شوند.

مرحله چهارم

سپس در یک ظرف دیگر آرد را الک کنید و بکینگ پودر و مقدار کمی نمک را به آن اضافه کنید و دوباره الک کنید تا کاملا با هم ترکیب شده و بافت آرد کاملا یکدست و صاف شود.

مرحله پنجم

حالا ابتدا آرد سمولینا را کم‌کم به مخلوط مواد مایع اضافه کنید و با لیسک هم بزنید بعد هم آرد الک شده را طی چند مرحله اضافه کنید و در یک جهت و دورانی به آرامی هم بزنید.

مرحله ششم

وقتی بافت خمیر یکدست و صاف شد، کف قالب را چرب کنید یا کاغذ روغنی قرار دهید و مواد خمیر را در آن بریزید و به آرامی دو یا سه ضربه بزنید تا حباب‌ها از بین بروند.

مرحله هفتم

حالا قالب کیک را در فر که از قبل گرم شده است، قرار دهید و دمای آن را روی ۱۸۰ درجه تنظیم کنید و به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه زمان دهید تا خوب پخته شود.

مرحله هشتم

بعد از این زمان در فر را باز کنید و یک سیخ چوبی را در کیک فرو کنید و بیرون بیاورید اگر مواد مایع کیک به آن نچسبید یعنی خوب پخته شده است، قالب کیک را از فر دربیاورید تا خنک شود.

مرحله نهم

در یک ظرف آب و شکر را ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا شکر کاملا حل شود سپس آب نصف یک لیموی ترش تازه را گرفته و به آن اضافه کنید.

مرحله دهم

حالا شربت را خوب هم بزنید و اجازه دهید تا به مدت ۲۰ دقیقه بجوشد و غلیظ شود، وقتی به غلظت دلخواهتان رسید حرارت را خاموش کنید و شربت را کنار بگذارید تا سرد شود.

مرحله یازدهم

سپس شربت را روی کیک بسبوسه ریخته و یک تا دو ساعت زمان دهید تا استراحت کند و شربت کاملا در بافت کیک وارد شود و به خورد آن رود. در آخر کیک بسبوسه را در اندازه‌های دلخواه برش دهید و در ظرف مناسب بچینید و همراه با چای داغ سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا