چند روش ساده تهیه خامه برای کیک در خانه بدون همزن


تهیه خامه برای کیک در خانه از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه است. از طرفی هم با تهیه خامه کیک ، از مواد به کار رفته از کیک خود اطمینان کافی دارید. پس دست به کار شوید و با استفاده از دستورات شادمگ خودتان کیک خانگی خود را خامه کشی کنید.

خامه کیک

خامه کیک در دنیای شیرینی‌پزی با توجه به کاربردش از اهمیت بالایی برخوردار است. از مهم‌ترین کاربردهای آن می‌توان به فراستینگ و فیلینگ کردن کیک‌های اسفنجی اشاره کرد.

شاید گمان کنید با هر بار تهیه کیک اسفنجی‌ باید از شیرینی فروشی محله‌تان ظرف خامه تهیه کنید اما با خواندن طرز تهیه خامه کیک با سفیده تخمه مرغ در مطالب قبلی به آسانی می‌توانید آن را در منزل درست کنید. حال با توجه به اهمیت آن و علاقه شما طرز تهیه خامه کیک با کمترین مواد را برایتان می‌گوییم تا آن را بدون دردسر و خیلی سریع آماده کنید. اگر دوست داشتید این خامه را با کیک تولد نسکافه ای که در شادمگ آموزش دیدید تست کنید.

تهیه خامه برای کیک

مواد لازم برای تهیه خامه

میزان مواد با توجه به کیک شما متغیر خواهد بود این میزان برای کیک 8 نفره است.

  • خامه صبحانه پاستوریزه 400 گرم
  • خاک قند 80 گرم
  • وانیل یک قاشق چایخوری

 طرز تهیه بهترین خامه کیک با همزن برقی

روش‌های متفاوتی برای طرز تهیه خامه کیک وجود دارد. یکی از این روش‌ها استفاده از همزن برقی است.

تهیه خامه برای کیک

برای تهیه خامه کیک به روش قنادی، خامه را در ظرف بزرگی ریخته و به آرامی هم بزنید. همزدن خامه باعث افزایش حجم آن می‌شود. آب خامه را خالی کنید. سپس خامه را به مدت 20 الی 25 دقیقه در فریزر قرار دهید.

خامه را از فریزر خارج کرده و وانیل و پودر قند را به آن اضافه کنید. با دور کند، آنقدر هم بزنید تا مواد یکدست و خامه شکل بگیرد. (در صورتی که هم زدن ادامه یابد خامه به کره تبدیل می‌شود.) سپس آن را در فریزر قرار دهید.

طرز تهیه کیک ساده وانیلی در قابلمه و بدون نیاز به فر را به دو روش متفاوت و راحت یادتان دادیم. این خامه با این معرکه ست.

روش تهیه خامه برای کیک بدون همزن برقی

روش دیگر طرز تهیه خامه کیک بدون همزن برقی به صورت زیر است.

خامه را در ظرف درب دار قرار دهید و به آرامی با همزن دستی یا چنگال هم بزنید. خامه را 20 دقیقه در فریزر بگذارید.

تهیه خامه برای کیک

در این مرحله خامه، وانیل و خاک قند را در ظرف بریزید. به آرامی هم زده و در فریزر قرار گیرد.

پس از مدت زمان 20 الی 25 دقیقه خامه را از فریزر بیرون آورده و اگر خامه شکل نداشت، به آرامی هم بزنید تا خامه سفت و شکل بگیرد. این عمل تا زمانی که خامه فرم بگیرد ادامه یابد.

طرز تهیه خامه کیک با نشاسته

مقدار لازم

خامه پرچرب ۷۵ گرم
نشاسته ذرت ۲ قاشق چای‌خوری
پودر قند ۲ قاشق غذاخوری
وانیل ۲/۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

برای تهیه بدون تخم‌مرغ، ابتدا یک کاسه درب دار بیاورید، آن را حدود ۳۰ دقیقه درون فریزر بگذارید تا بدنه کاسه کاملاً سرد شود. حال پودر قند، خامه پرچرب و نشاسته ذرت را در این کاسه بریزید.

تهیه خامه برای کیک
تمام مواد را هم زن برقی حدود ۵ دقیقه هم بزنید. در انتها وانیل را نیز به داخل ظرف اضافه کنید، دوباره کمی هم بزنید. سپس درب کاسه را روی آن قرار دهید و حدود ۲۰ دقیقه آن را درون فریزر بگذارید.
بعد از گذشت ۲۰ دقیقه خامه کیک را بیرون بیاورید. کمی آن را زیر و رو کنید تا از حالت یخ زدگی خارج شود. حال دوباره آن را به درون فریزر برگردانید. این کا را تا جایی ادامه دهید تا خامه کیک سفت شود.
خامه سفت شده را با دور تند هم بزنید. هم زدن را تا جایی ادامه دهید تا کم‌کم خودش را بگیرد و بافتش سبک شود. در مرحله آخر دوباره وانیل را به آن اضافه کنید تا خامه کیک آماده شود.

طرز تهیه خامه کیک بدون تخم مرغ

مواد لازم

شیر ۲.۵ لیوان
شکر ۲/۱ استکان
آرد ۱ استکان
وانیل ۱ پاکت
کرم شانتی ۱ پاکت

تهیه خامه برای کیک

طرز تهیه

برای تهیه خامه بدون تخم مرغ، ابتدا یک قابلمه بیاورید. ۱ استکان آرد، نصف استکان شکر و ۲.۵ لیوان شیر را درون آن بریزید. قابلمه را روی حرارت بگذارید. زمانی که به نقطه جوش رسید، اجاق گاز را خاموش کنید.
چند دقیقه بعد مواد داخل قابلمه را هم بزنید. زمانی که به دمای محیط رسید، ۱ پاک وانیل و پودر کرم شانتی را درون یک میکسر بریزید و خوب هم بزنید تا تمام مواد به‌خوبی با هم ترکیب شوند.
کار به اتمام رسید و شما به سادگی طرز تهیه خامه در خانه را یاد گرفتید. تفاوت این خامه با خامه قنادی در این است که خامه خانگی چربی ندارد و می‌توانید در زمان درست کردن شیرینی تر از آن استفاده کنید.

ویدئو طرز تهیه خامه کیک با کمترین مواد

نکات مهم در طرز تهیه خامه قنادی

نتیجه کار در استفاده از همزن برقی بهتر از همزدن با دست است. از طرفی اگر همزن برقی ندارید می‌توانید به اندازه 2 الی 3 بار خامه را همزده و در فریزر قرار دهید تا نتیجه کار خوب شود.
فقط از خاک قند استفاده شود. استفاده از شکر، به دلیل درشتی دانه‌های شکر مشکل ساز است.
خامه پاستوریزه یا خامه قنادی باید پرچرب باشد.
خامه را با دور تند هم نزنید چون پس از قرار گرفتن بر روی کیک خامه خشک و ترک ترک می‌شود.
پس از تهیه خامه، سریعا بر روی کیک قرار گیرد تا شکل و فرم و رنگ خامه حفظ شود.
شکلات و رنگ‌های خوراکی را پس از تهیه خامه به آن اضافه کنید.
قبل از اضافه شدن رنگ‌های خوراکی به خامه، رنگ را در یخچال قرار دهید تا خنک شود.

خامه شکلاتی

برای تهیه خامه شکلاتی، به ازای هر کیلوگرم خامه، 70 گرم پودر کاکائو الک شده و به آن اضافه شود.

تهیه خامه برای کیک
اگر تهیه کیک شما زمانبر است، مقدار خامه اضافی در بالاترین قفسه یخچال قرار گیرد.
سفتی خامه بیش از اندازه بود، در ازای هر کیلوگرم خامه یک قاشق غذاخوری خامه منجمد اضافه شود.
اگر خامه بیش از اندازه شل شد، از پودر خامه استفاده شود.

چقدر این مطلب برای شما مفید بود؟

میانگین امتیازات ۵ از ۵

آیا این مفید بود؟

Thanks for your feedback!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا