12 نوشیدنی مناسب افطار برای رفع تشنگی و تقویت بدن
طرز تهیه شربت قمرالدین برای افطار
این نوشیدنی، صرف نظر از اسم عجیبش، از بهترین نوشیدنیهای مخصوص برای افطار است. این شربت، اصالتا سوریهای است که از برگههای زردآلو (قیسی) تهیه میشود. شربت قمرالدین، شربتی بسیار عالی برای کمک به دستگاه گوارشی است و علاوه بر ویتامینهای فراوانش، در سوخت و ساز بدن نیز بسیار موثر است.
روش تهیه:
مواد لازم: (برگه زرد آلو: 300 گرم- آب: 1 لیتر- شکر: 3 قاشق غذاخوری- گلاب: 3 قاشق چایخوری)
ابتدا برگههای برش داده شده زردآلو را در آب جوش ریخته و به مدت دو تا پنج ساعت به حال خود رها کنید تا در آب حل شوند. پس از حل شدن برگههای زردآلو در آب، شربت را از صافی رد کنید و به آن گلاب و شکر اضافه کنید. شربت شما آماده است. بهتر است سرد سرو شود.
آب هندوانه
هندوانه و آب هندوانه بهترین گزینهها برای رفع تشنگی و عطش در ماه مبارک رمضان هستند. آب هندوانه 100 درصد طبیعی سرشار از ویتامین ث است و بدن شما را هیدراته نگه میدارد. به همین سبب، در میان انواع نوشیدنی مناسب برای ماه رمضان، یکی از بهترینها محسوب میشود. طرز تهیه آب هندوانه بسیار ساده است. کافیست مقداری هندوانه را به قطعات مربعی برش بزنید و همراه با آب، یخ و شکر داخل مخلوطکن بریزید تا یک آبمیوه گوارا و بسیار خوشمزه برای خودتان درست کنید.
آب طالبی (ملون)
آب طالبی، آبمیوهای خوشمزه و طراوتبخش است که در کنار بالابردن انرژی بدن شما، عطش ناشی از یک روز روزهداری را برطرف کرده و سطح مایعات بدنتان را برای روز بعد متعادل میکنند. برای درستکردن آب طالبی، تکهای طالبی را همراه مقداری آب و تکههای یخ داخل مخلوطکن بریزید. در صورت دلخواه میتوانید مقداری شکر یا شیره را هم به ترکیب ذکرشده اضافه کنید.
آب نارگیل
برای افرادی که پس از چندین ساعت روزهداری احساس کمآبی میکنند، آب نارگیل یک انتخاب ایدهآل است. این آبمیوه طبیعی بدون هیچگونه افزودنی میتواند بسیار مقوی باشد.
باید اضافه کنیم که نارگیل مقدار زیادی الکترولیت، ویتامین و مواد معدنی دارد و افراد میتوانند با نوشیدن آن بدن خود را دوباره از این مواد پر کنند. همچنین باید اشاره کرد که این نوشیدنی قند طبیعی داشته و سطح قند خون و انسولین را افزایش نمیدهد.
آب انگور
آب انگور، شربتی عالی برای وعده افطار است. آب انگور با طعم شیرین خود، انرژی ازدسترفته بدن در طول روز را فراهم میکند و نوشیدن آن به شما کمک میکند که در روز بعد کمتر احساس تشنگی داشته باشید. برای تهیه آب انگور، مقداری انگور (50 گرم) را بههمراه 200 میلیلیتر آب داخل مخلوطکن بریزید و اجازه دهید مواد بهاندازه یک دقیقه با یکدیگر ترکیب شوند. بهدلخواه میتوانید از مقداری شکر هم استفاده کنید. این آبمیوه را با یخ سرو و میل کنید. نوش جان.
آب سیب
کمتر کسی است که با فواید بیشمار این میوه بهشتی برای بدن آشنا نباشد و بهاحتمال زیاد، جمله «خوردن یک عدد سیب در روز بدن را از بیماریها دور نگه میدارد» به گوشش نرسیده باشد. چرا در ماه مبارک رمضان بدنهایمان را از فواید سیب بهرهمند نسازیم؟ خوردن آب سیب علاوه بر اینکه در رفع عطش موثر است، انرژی از دسترفته بدن را احیا کرده و با ویتامینهای خود، بدن شما را تقویت میکند.
برای تهیه آب سیب، یک عدد سیب را خرد کنید و پس از خارجکردن هستههایش، آنها را بههمراه یک لیوان آب داخل مخلوطکن بریزید. در صورت لزوم، یک قاشق غذاخوری شکر به آن اضافه کنید و اگر دوست دارید نوشیدنیتان را خنک میل کنید، آن را همراه با چند تکه یخ سرو کنید.