طرز تهیه دنده کباب کرمانشاهی خوشمزه و لذیذ به روش رستورانی
دنده کباب یکی از اون دستورهایی هست که واقعا خیلی خوشمزست. اگه عاشق طعمهای مختلف و گوشت هستید، این غذا رو از دست ندید. این دستور خیلی سادهست و به راحتی میتونید درستش کنید. بریم سراغ مواد لازم و بعدش هم مراحل تهیهاش.
برای تهیه دنده کباب کرمانشاهی، دندهها رو تمیز کنید و یک ساعت تو یخ بذارید. بعد آبکشی کنید و پیاز و سیر رو رنده کنید و با ماست، روغن زیتون، برگ بو، نمک و فلفل مخلوط کنید. دندهها رو به این مخلوط اضافه کنید و بذارید حداقل ۶ ساعت تو یخچال بمونه. بعد از یخچال دربیارید و خردههای سیر و پیاز رو جدا کنید. دندهها رو روی گریل، منقل یا داخل فر کباب کنید و با سبزیجات و نون داغ سرو کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر | مقدار |
دنده گوسفند | ۴ تکه |
ماست یونانی | ۱ پیمانه |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
پیاز قرمز | ۲ عدد متوسط |
سیر تازه | ۲ حبه |
برگ بو | ۲ عدد |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه دنده کباب
مرحله ۱: آمادهسازی دندهها
یک ظرف بزرگ انتخاب کنید و چند تکه یخ داخلش بریزید. دندهها رو تمیز کنید و داخل یخها قرار بدید. دندهها باید به مدت یک ساعت داخل یخ بمونن. این کار باعث میشه گوشت دندهها نرم بشه.
مرحله ۲: آبکشی دندهها
بعد از گذشت یک ساعت، دندهها رو از یخ خارج کرده و خوب آبکشی کنید. این مرحله برای اینکه یخها آب بشن و دندهها تمیز بشن، لازمه.
مرحله ۳: آمادهسازی مواد مرینیت
پیازها رو پوست بگیرید و رنده کنید. سیرها رو هم له کنید و داخل یک کاسه جادار بریزید. برگ بو رو هم کنار دستتون داشته باشید.
مرحله ۴: ترکیب مواد مرینیت
ماست یونانی، روغن زیتون، برگ بو، نمک و فلفل سیاه رو به کاسه اضافه کنید. همه مواد رو خوب مخلوط کنید تا یه ترکیب یکدست به دست بیاد.
مرحله ۵: اضافه کردن دندهها
دندهها رو به مخلوط اضافه کنید و با دست خوب زیر و رو کنید تا تمام دندهها به مواد مرینیت آغشته بشن. این مرحله خیلی مهمه تا دندهها خوب مزهدار بشن.
مرحله ۶: استراحت دادن دندهها
کاسه رو با سلفون بپوشونید و بذارید دندهها حداقل ۶ ساعت داخل یخچال بمونن. این زمان باعث میشه که گوشت دندهها خوب طعم بگیرن و نرم بشن.
مرحله ۷: آمادهسازی برای کباب کردن
بعد از گذشت ۶ ساعت، دندهها رو از یخچال خارج کنید. حتماً قبل از کباب کردن دندهها، خردههای سیر و پیاز رو با دقت از روی دندهها جدا کنید.
مرحله ۸: کباب کردن روی گریل
بهترین روش برای کباب کردن دندهها، استفاده از گریل هست. گریل رو روشن کنید و با حرارت ملایم، دندهها رو کباب کنید تا کاملاً پخته و خوشرنگ بشن.
مرحله ۹: کباب کردن روی منقل
اگه گریل ندارید، میتونید دندهها رو سیخ کنید و روی منقل کباب کنید. حتماً توجه کنید که ذغالها به صورت یکدست روشن شده باشن و خام نباشن.
مرحله ۱۰: کباب کردن در فر
اگه گریل یا منقل ندارید، میتونید دندهها رو در فر درست کنید. فر رو از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و دندهها رو به مدت ۱ ساعت داخل فر بذارید تا کباب بشن.
مرحله ۱۱: سرو دنده کباب
دنده کبابهای آماده شده رو روی یه ظرف سرو بچینید و با برشهای لیمو، سبزیجات تازه و نون داغ سرو کنید. نوش جان!