روش پوست کندن بادمجان کبابی با چند تکنیک آسان


روش پوست کندن بادمجان کبابی با وجود اینکه بسیار سخت به نظر می رسد ولی آسان است. کافیست شما چند تکنیک مهم این کار را یاد بگیرید. آنوقت دیگر برای کبابی کردن بادمجان عزا نمیگیرد. شادمگ را دنبال کنید. ما توصیه های خوبی برای خانه داری به شما ارائه میکنیم.

پوست کندن بادمجان کبابی با چند روش مختلف ولی آسان

با وجود سختی پوست کندن بادمجان کبابی، بسیاری برای پخت غذا با بادمجان مثل طبخ کشک بادمجان یا میرزاقاسمی از بادمجان کبابی استفاده می کنند. البته خوشمزگی و فواید بادمجان کبابی نسبت به نوع سرخ کرده باعث شده که در تهیۀ غذاهای مختلف استفاده شود.

بادمجان پوست گرفته - روش پوست کندن بادمجان کبابی

این در حالی است که خشک و شکننده شدن پوست بادمجان کبابی جداسازی پوست را از باقی بادمجان دشوار می کند. اگر بدون دقت و ظرافت به کندن پوست بادمجان کبابی اقدام کنید، قسمت گوشتی بادمجان هم تکه تکه می شود. در این مقاله سعی داریم علاوه بر طرز تهیه بادمجان کبابی، بهترین روش کندن پوست بادمجان کبابی را به شما معرفی کنیم.

روش کباب کردن بادمجان

بادمجان کبابی در تهیۀ میرزاقاسمی، بورانی بادمجان و انواع ترشی ها مثل تهیه ترشی بادمجان كبابي استفاده می شود.

برای سرخ کردن بادمجان باید روغن زیادی را صرف آن کنید اما ما ترفندهای سرخ کردن بادمجان بدون روغن را در اختیار شما قرار دادیم. حتما مطالعه کنید.

برای کبابی کردن بادمجان:

بادمجان ها را بشویید و کامل خشک کنید.برای خوش طعم شدن بادمجان کبابی، قسمت ابتدایی و انتهایی بادمجان را برش زده و جدا کنید.

بادمجان زغالی - روش پوست کندن بادمجان کبابی
روی پوست بادمجان چند برش طولی بزنید.
برای آنکه بادمجان ها به آرامی کبابی شوند، شعله پخش کن روی شعلۀ ملایم قرار دهید.
باید بادمجان ها را هنگام کباب کردن بچرخانید تا همه قسمت ها کامل کبابی شوند.

ترفندهایی را به شما یاد می دهیم تا با گرفتن تلخی بادمجان بتوانید بهترین و خوشمزه ترین غذاها را تهیه کنید.

کباب کردن بادمجان - روش پوست کندن بادمجان کبابی

روشی آسان برای کبابی کردن بادمجان

برای اینکه بادمجان ها را با دردسر کمتری کبابی کنید می توانید:

بادمجان ها را شسته و خشک کنید.
روی بادمجان سوراخی نه چندان عمیق یا برشی سطحی ایجاد کنید.

بادمجان کباب شده - روش پوست کندن بادمجان کبابی
در سینی فر کاغذ روغنی قرار داده و بادمجان ها را در آن بگذارید.
فر را با حرارت ۲۰۰ درجه روشن کنید.
بادمجان ها را چند باری بچرخانید تا به خوبی کباب شود.
منقل، کباب پز، مایکروفر و باربیکیو ابزار مناسبی برای کبابی کردن بادمجان به حساب می آیند. شما می توانید بادمجان ها را به سیخ بزنید یا مستقیم روی آتش و شعلۀ گاز قرار دهید. اما به هر حال برای سهولت پوست کندن بادمجان کبابی باید آن را به طور کامل سرد کنید.

روش سرخ کردن غذا را هر خانم کدبانوی با سلیقه ای باید بلد باشد تا هنگام سرخ کردن مواد غذایی از روغن کمتری استفاده کرده و ریخت و پاش کمتری روی گاز داشته باشد.

خواص پوست بادمجان کبابی

نکته مثبت در تهیۀ بادمجان کبابی استفاده نکردن روغن سرخ کردنی برای آماده سازی آن است. به همین دلیل نسبت به بادمجان سرخ شده از ارزش غذایی بالاتری برخوردار است. در ضمن به افرادی که از چربی خون بالا و بیماری قلبی و عروقی رنج می برند، آسیبی وارد نمی کند.

بادمجان در فر - روش پوست کندن بادمجان کبابی

پوست بادمجان سرشار از آنتی اکسیدان است. به همین خاطر پزشکان توصیه می کنند که پوست بادمجان، به خصوص بادمجان کبابی را کامل جدا نکنید. این در حالی است که علاوه بر تقویت سیستم ایمنی خطر ایجاد لختۀ خون را کاهش می دهد. در نتیجه منجر به تقویت مویرگ ها می شوند.

علاوه بر فواید بادمجان که به آن ها اشاره کردیم، شما می توانید با مصرف بادمجان کبابی عملکرد مغز خود را تقویت کنید. در ضمن بادمجان می تواند غذای مناسبی برای بیماران مبتلا به کم خونی و نقرس باشد.

بادمجان - روش پوست کندن بادمجان کبابی

ترفندهای جدا کردن پوست بادمجان کبابی

روش اول

بادمجان ها را کبابی کنید و کنار بگذارید تا خنک شده و بتوانید پوست آنها را راحت جدا کنید. پس از خنک شدن بادمجان های کبابی پوست آنها را با کمک چاقو و یا دست جدا کنید.

روش دوم جدا کردن پوست بادمجان کبابی

بعد از کبابی کردن بادمجان ها، آنها را زیر آب سرد بگیرید. پس از گرفتن بادمجان ها زیر آب سرد خواهید دید که پوست بادمجان ها خیلی راحت تر جدا می شوند.

بادمجان کباب شده - روش پوست کندن بادمجان کبابی

در این روش ممکن است کمی از گوشت بادمجان کنده شود.

روش سوم

در این روش پس از کبابی کردن بادمجان، آن ها را درون یک کیسه ی نایلون بگذارید و در آن را ببندید تا در کیسه نایلونی سرد شود. سپس بادمجان ها را از کیسه ی نایلونی خارج کرده و پوست آنها را بدون جدا شدن گوشتشان بکنید.

روش چهارم

ابتدا درون کاسه ای آب یخ بریزید و سپس بعد از کبابی کردن بادمجان ها، آن ها را درون ظرف آب سرد گذاشته تا با این کار به پوست بادمجان شوک وارد بشود و به راحتی پوست ها جدا شوند.

 

چقدر این مطلب برای شما مفید بود؟

میانگین امتیازات ۵ از ۵

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا