طرز تهیه آغوز کوکو، غذای ساده و فوری به روش شمالی!


طرز تهیه سیاه واویشکا، غذای خوشمزه و لذیذ گیلانی!

طرز تهیه سیاه واویشکا سیاه واویشکا یکی از انواع غذاهای خوشمزه، لذیذ و اصیل گیلانی است که خیلی راحت درست می‌شود، این غذای …

طرز تهیه کباب تابه ای در فر خوشمزه و ساده مرحله به مرحله

طرز تهیه کباب تابه ای در فر کباب تابه ای در فر یکی از انواع کباب های ساده و خوشمزه ایرانی است که …

طرز تهیه سالاد روسی خوشمزه مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه سالاد روسی سالاد روسی از سالادهای خوشمزه و بی نظیر روسیه است که در همه کشورها طرفداران زیادی دارد و مواد …

طرز تهیه آغوز کوکو, دستور پخت آغوز کوکو

آغوز کوکو یکی از انواع کوکوهای خوشمزه، لذیذ و اصیل گیلانی است که خیلی راحت درست می‌شود، آغوز کوکو را می‌توانید به روش‌های مختلف با مواد متنوعی درست کنید، این کوکو خوش طعم و ساده، طرفداران زیادی دارد و برای پذیرایی مناسب است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه آغوز کوکو در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم مقدار مواد
گردو درشت و پودر شده ۲۵۰ گرم
سبزی معطر شامل ( چوچاق و جعفری خرد شده ) ۴ قاشق غذا خوری معادل ۱۰۰ گرم
پیاز خام کوچک آب گرفته شده ۱ عدد
تخم مرغ ۴ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
مواد لازم برای سس آغوز کوکو مقدار مواد
رب گوجه فرنگی به مقدار لازم
رب انار ملس به مقدار لازم
نعناع و ریحان و شوید تازه برای تزئین به مقدار لازم
گوجه فرنگی ۲ عدد ( اختیاری)
خیار شور ۳ عدد ( اختیاری)

طرز تهیه آغوز کوکو

مرحله ۱: شستن و خرد کردن سبزی‌ها

ابتدا جعفری تازه و چوچاق را تمیز بشورید، در سبد بگذارید تا آب اضافی آن‌ها خارج شود سپس سبزی‌ها را با یک چاقوی تیز کاملاً ریز و خرد کنید بعد سبزی‌های خرد شده داخل یک ظرف بریزید حتماً از سبزی‌های تازه استفاده کنید که طعم بهتری دارند.

مرحله ۲: خرد کردن و اضافه کردن مغز گردو

بعد مقداری مغز گردو را داخل میکسر بریزید، آن‌ها را پودر کنید گردوها نباید خیلی پودر شوند که به روغن بیفتند فقط به اندازه‌ای که گردوها زیر دندان احساس شوند، برای خرد کردن گردوها کافیست سپس گردوهای خرد شده را به سبزی‌ها اضافه کنید.

مرحله ۳: رنده کردن پیاز و اضافه کردن به مواد

بعد پیاز را پوست بگیرید، بشورید و با رنده ریز رنده کنید سپس آب پیاز را بگیرید و دور بریزید، بعد پیاز رنده شده را به سبزی‌ها و گردوها اضافه کنید همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید، تا عطر و طعم همه مواد کاملا به خورد هم برود و مزه‌دار شود.

مرحله ۴: اصافه کردن ادویه و تخم مرغ به مواد

سپس مقداری نمک و با توجه به ذائقه خودتان فلفل سیاه روی مواد بریزید، با هم مخلوط کنید تا ادویه‌ها کاملاً با مواد مخلوط شوند بعد هم تخم مرغ‌ها را به مواد اضافه کنید، هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند و با بقیه مواد کاملاً مخلوط و یکدست شوند.

مرحله ۵: قرار دادن تابه با روغن روی حرارت

وقتی که مخلوط تشکیل شده آماده شد در یک تابه مقداری روغن بریزید، روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود، چون مایه کوکو حالت چسبندگی دارد، ابتدا دست‌هایتان را با آب خیس کنید تا هنگام فرم دادن به مواد، کوکوها به دست نچسبند.

مرحله ۶: فرم دادن و سرخ کردن کوکوها

بعد مقداری از مواد کوکو را بردارید با دست فرم دهید، داخل تابه با روغن داغ سرخ کنید، همه مواد را به همین شکل آماده کنید و در تابه سرخ کنید، وقتی یک طرف کوکوها آماده شد، آن‌ها را برگردانید تا طرف دیگر هم طلایی رنگ شود.

مرحله ۷: بیرون آوردن کوکوها از تابه

بعد از این که همه کوکوها سرخ شدند، آن‌ها را از تابه بیرون بیاورید، در ظرف دیگری قرار دهید سپس در یک تابه دیگر مقداری روغن بریزید، تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود سپس مقداری رب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید.

مرحله ۸: تفت دادن رب گوجه و رب انار

رب گوجه را با روغن تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود و رنگ رب باز شود سپس مقداری رب انار اضافه کنید، تفت دهید، بعد هم بزنید و کاملا با هم مخلوط کنید، وقتی که عطر رب گوجه فرنگی و رب انار پخش شد و سس کمی غلیظ شد، یعنی آماده است.

مرحله ۹: چیدن کوکوها در سس

بعد کوکوهای آماده را داخل سس که آماده کرده‌اید بچینید، اجازه دهید تا سس کاملا به خورد کوکوها برود، سپس آن‌ها را برگردانید تا طرف دیگر کوکوها هم به سس آغشته شود، بعد تابه را از روی حرارت بردارید و کوکوها را از تابه بیرون بیاورید.

مرحله ۱۰: تزئین آغوز کوکو و خرد کردن گوجه فرنگی

سپس آغوز کوکو را داخل ظرف دیگری قرار دهید، به دلخواه خودتان می‌توانید مقداری از مواد سس را هم کنار ظرف بریزید، سپس روی کوکوها را با چند برگ نعناع، ریحان و شوید تازه تزئین کنید، چند برش گوجه فرنگی حلقه شده را هم کنار آن قرار دهید.

مرحله ۱۱: خرد کردن خیار شور و سرو آغوز کوکو

بعد مقداری خیار شور را حلقه‌ای خرد کنید و در کنار گوجه‌ها بگذارید سپس آغوز کوکو را به عنوان یک غذای خوش طعم و پر طرفدار همراه با نان تازه، یا برنج زعفرانی، گوجه، خیار شور، زیتون پرورده و انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا