طرز تهیه رولت مرغ و گوشت، یک انتخاب عالی برای مجالس!


آموزش طرز تهیه پنکیک موز خوشمزه و مجلسی با شیر و بدون شیر

طرز تهیه پنکیک موز پنکیک موز یکی از انواع پنکیک های بسیار خوشمزه و پر طرفدار در سراسر جهان است که می توانید …

طرز تهیه نان کنجدی خوشمزه به روش خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه نان کنجدی نان کنجدی یکی از انواع نان های خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های مختلفی پخته می …

طرز تهیه کاپ کیک موزی، خوشمزه و سالم برای بچه‌ها!

طرز تهیه کاپ کیک موزی کاپ کیک موزی یکی از شیرینی های ساده و بسیار خوش طعم بین المللی است که برای پذیرایی …

طرز تهیه رولت مرغ و گوشت, رولت گوشت و مرغ دو رنگ, رولت گوشت و مرغ مجلسی

رولت مرغ و گوشت یک غذای فوق‌العاده مجلسی و خوش‌طعم است که به‌راحتی می‌تواند نظر هر مهمانی را به خود جلب کند. با ترکیب غنی و متنوع مواد اولیه، این غذا تجربه‌ای لذیذ و به یاد ماندنی را برای شما و مهمانانتان رقم می‌زند، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه رولت مرغ و گوشت در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر مقدار
سینه مرغ یا ترکیب ران و سینه یک عدد
گوشت چرخ‌کرده حدود ۲۰۰ گرم
هویج ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر ۱ یا ۲ حبه
زرشک به میزان دلخواه
گردو خرد شده به میزان دلخواه
فلفل دلمه‌ای نصف یک عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زعفران دم‌کرده ۱ قاشق مرباخوری
رب گوجه‌فرنگی ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
آب ۱ تا ۲ لیوان
پودر سوخاری در صورت نیاز

طرز تهیه رولت مرغ و گوشت

مرحله ۱: آماده‌سازی مواد اولیه

برای طرز تهیه رولت مرغ و گوشت، هویج‌ها را به صورت آبپز بپزید و به شکل نگینی خرد کنید. در ادامه پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و تفت دهید تا طلایی شود. سیر را له کنید یا ریز خرد نمایید.

مرحله ۲: تهیه مخلوط گوشت

به پیاز تفت‌داده‌شده، گوشت چرخ‌کرده را اضافه کنید و تا زمانی که رنگ گوشت تغییر کند، تفت دهید. ادویه‌ها را به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا عطر ادویه‌ها بلند شود.

مرحله ۳: اضافه کردن سایر مواد

در این مرحله هویج پخته‌شده، ۱ قاشق غذاخوری زرشک، و گردوی خردشده را به مخلوط گوشت اضافه کنید و کمی تفت دهید تا ترکیبات خوب با هم مخلوط شوند.

مرحله ۴: آماده‌سازی مرغ

مرغ را با فلفل دلمه‌ای و مقداری از پیاز خرد شده چرخ کنید. به مخلوط چرخ‌کرده‌ی مرغ، نمک و ادویه‌های دلخواه اضافه کنید و خوب ورز دهید تا مواد به خوبی مخلوط شوند.

مرحله ۵: شکل‌دهی به رولت

مخلوط مرغ را روی سطح صافی پهن کرده و با استفاده از وردنه یا دست، به شکل مستطیل درآورید. مواد گوشتی که از قبل آماده کرده‌اید را روی مرغ پهن کرده و به آرامی رولت را بپیچید.

مرحله ۶: پخت رولت

بسته به ترجیح شما برای پخت، می‌توانید رولت را در فر بپزید یا در روغن سرخ کنید، . در صورت پخت در فر، رولت را برای مدت ۷۵ دقیقه در فر قر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تا به طور کامل پخته شود. در صورت سرخ کردن، رولت را ابتدا در پودر سوخاری بغلتانید و سپس در روغن داغ به مدت کافی سرخ کنید.

مرحله ۷: تهیه سس

برای سس، پیاز نگینی خرد شده را در کمی روغن تفت دهید. رب گوجه‌فرنگی، نمک، فلفل و ادویه‌ها را اضافه کرده و با آب مخلوط کنید تا سس آماده شود. در صورت تمایل، رولت پخته‌شده را ۳۰ دقیقه به همراه سس درون یک قابلمه قرار دهید و اجازه دهید کمی با سس پخته شود.

مرحله ۸: سرو کردن

رولت را برش زده و در کنار سس آماده‌شده سرو نمایید. این دستور پخت، تجربه‌ای لذت‌بخش و خاطره‌انگیز از یک غذای مجلسی را برای شما به ارمغان می‌آورد. از تهیه و سرو این غذای خوشمزه لذت ببرید!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا