طرز تهیه به پلو خوشمزه و مجلسی با مرغ؛ به روش سنتی درستش کن
اگه دنبال یه غذای ساده ولی خوشمزه میگردید، طرز تهیه به پلو ساده رو امتحان کنید. این غذا با ترکیب برنج و میوه به، طعمی متفاوت و دلپذیر داره که میتونه هر سفرهای رو خاص کنه. آمادهسازی این پلو نیاز به مواد خیلی پیچیدهای نداره و در عین سادگی، مزهای فوقالعاده رو به شما ارائه میده.
برای تهیه به پلو ساده، اول از همه مرغ رو خرد کن و کنار بگذار. هویج و به رو هم رنده کن. پیازها رو نگینی خرد کرده و توی تابه با کره تفت بده. مرغ رو اضافه کن و با کمی ادویه تفت بده. بعد هویج و به رو به همراه دارچین و هل اضافه کن و کمی دیگه تفت بده تا عطر ادویهها بلند شه. برنج رو آبکش کن و توی قابلمه لایهلایه با مواد مرغ و به بچین. در نهایت، پلو رو دم بکن و با کمی زعفران و کره طعمدارش کن. به پلو رو با سالاد و ترشی سرو کن و از غذای خوشمزهات لذت ببر.
ماده غذایی | مقدار |
برنج | ۳ پیمانه |
به | ۱ عدد |
سینه مرغ | ۱ عدد |
هویج | ۲ عدد متوسط، نگینی خرد شده |
پیاز | ۲ عدد متوسط، نگینی خرد شده |
کره | ۵۰ گرم |
زعفران دمکرده | ۲ قاشق غذاخوری |
پودر هل | ۱ قاشق چایخوری |
دارچین | ۱ قاشق چایخوری |
نمک | به مقدار لازم |
فلفل سیاه | به مقدار لازم |
زیره سبز | ۱ قاشق چایخوری |
طرز تهیه به پلو ساده
مرحله ۱: آمادهسازی مرغ و سبزیجات
ابتدا سینه مرغ را از استخوان جدا کنید و به صورت مکعبی خرد نمایید. هویج و به را پوست گرفته و به صورت رنده درشت خرد کنید. پیازها را نیز پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. این مرحله پایهگذار اصلی طعم دهی به غذا خواهد بود.
مرحله ۲: تفت دادن مواد
در یک تابه مناسب، کمی کره به همراه مقداری روغن اضافه کنید و پیاز خرد شده را در آن تفت دهید تا طلایی و نرم شود. سپس مرغ خرد شده را اضافه کنید و با کمی فلفل سیاه، نمک و زردچوبه به خوبی تفت دهید تا مرغها رنگ بگیرند.
مرحله ۳: افزودن ادویه و سبزیجات
به تابه هویج و به رنده شده، دارچین و هل اضافه کنید و تمامی مواد را خوب تفت دهید تا عطر ادویهها خودنمایی کند. پس از چند دقیقه زعفران دمکرده و کمی نمک و زیره سبز را افزوده و از روی حرارت بردارید.
مرحله ۴: آمادهسازی برنج
برنج را که از قبل با کمی نمک خیس کردهاید، در آب جوش قرار دهید و پس از چند دقیقه کف روی آن را بگیرید و سپس آبکش کنید. ته دیگ مورد نظر را در کف قابلمه بچینید.
مرحله ۵: لایهبندی برنج و مواد
در قابلمه، یک لایه برنج بریزید و روی آن یک لایه از مخلوط مرغ و به قرار دهید. این کار را تا اتمام مواد ادامه دهید و مطمئن شوید که با لایه برنج تمام کنید.
مرحله ۶: دم کردن به پلو
پلو را برای مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا خوب دم بکشد. میتوانید کمی آب زعفران دمکرده و کره بر روی برنج پخش کنید تا طعم دار و خوشرنگ شود.
مرحله ۷: سرو به پلو
پس از اتمام دمکشی، به پلو را در ظرف مورد نظر بکشید و با سالاد فصل و ترشی میل کنید. این غذا ترکیبی عالی از طعمهای ملایم و عطر ادویههاست که میتواند هر مهمانی را خاص کند. نوش جان!