طرز تهیه ترافل پسته ای خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله


طرز تهیه شیرینی میکادو خوشمزه بازاری مرحله به مرحله

طرز تهیه شیرینی میکادو شیرینی میکادو یکی از شیرینی های محبوب دهه شصت است که امروزه هم طرفداران خاص خودش را دارد، برای …

طرز تهیه کیک خیس شکلاتی خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک خیس شکلاتی کیک خیس شکلاتی یکی از انواع کیک های مخصوص و لاکچری کافی شاپی است که معمولا به همراه …

طرز تهیه توپک خرمایی خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه توپک خرمایی توپک خرمایی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و ساده است که برای پذیرایی در مهمانی ها بسیار مناسب …

طرز تهیه ترافل پسته ای , دستور تهیه ترافل پسته ای

ترافل پسته یکی از شیرینی‌های خوشمزه است که بافتی نرم و لطیف دارد و خیلی راحت و سریع درست می‌شود، این شیرینی‌ خوش طعم طرفداران زیادی دارد و برای پذیرایی و مهمانی‌ها بسیار مناسب و شیک است و با مواد متنوعی درست می‌شود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترافل پسته ای در ادامه با سایت آموزشی نکته‌چی همراه باشید.

مواد لازم برای ترافل
بیسکوئیت لیدی فینگر ۱ پاکت
شیر ۱۸۰ میلی لیتر
شکلات سفید ۸۰ گرم
وانیل ۱ پاکت ۵ گرمی
پسته ریز خرد شده ۱ استکان
مواد لازم برای لایه بیرونی ترافل
شکلات تلخ ۱۲۰ گرم
شکلات شیری ۸۰ گرم
پودر پسته به مقدار دلخواه

طرز تهیه ترافل پسته ای

مرحله اول

ابتدا شیر را در یک ظرف بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود، سپس شکلات سفید را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید و بعد یک پاکت وانیل را هم روی شیر بریزید و هم بزنید تا عطر وانیل در شیر پخش شود و مخلوط شیر کاملا یکدست شود.

مرحله دوم

سپس بیسکوئیت‌های لیدی فینگر را ریز خرد کنید و به شیر اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و یکدست شود، بعد پسته‌ها را هم ریز خرد کنید و به مخلوط شیر اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر تشکیل شده یکدست و صاف شود.

مرحله سوم

بعد مقداری از خمیر بردارید و در دست پهن کنید و با دست فرم دهید و گرد کنید و به دلخواه خودتان یک پسته درسته وسط خمیر قرار دهید و خمیر را جمع کنید و با دست فرم دهید و به شکل گردو گلوله کنید و به شکل ترافل‌های کوچک دربیاورید.

مرحله چهارم

سپس شکلات تلخ را داخل یک ظرف بریزید و به روش بن ماری روی بخار کتری نگه دارید تا ذوب شود و ترافل‌های توپی را در شکلات بغلتانید تا تمام قسمت‌های آن با شکلات پوشیده شود و سپس کف یک ظرف را کاغذ روغنی قرار دهید و چرب کنید.

مرحله پنجم

بعد ترافل‌ها را با فاصله در ظرف بچینید و سپس شکلات شیری را هم به روش بن‌ماری ذوب کنید و روی ترافل‌ها راه راه نقش بیاندازید و بعد روی آن کمی پودر پسته بپاشید و تزئین کنید و سپس ترافل‌ها را در فریزر بگذارید تا شکلات‌ خودش را بگیرد.

مرحله ششم

بعد از ۲ تا ۳ ساعت ترافل‌های را فریزر بیرون بیاورید و اگر می‌خواهید برای مدت طولانی آن‌ها را نگهداری کنید در یک ظرف در بسته قرار دهید و در یخچال بگذارید و در هنگام استفاده تعدادی ترافل‌ پسته را از ظرف بیرون بیاورید و در ظرف مناسب بچینید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا