طرز تهیه کاپ کیک موزی، خوشمزه و سالم برای بچه‌ها!


طرز تهیه نان پنبه ای خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه نان پنبه ای نان پنبه ای یکی از انواع نان های خوشمزه و بین المللی است که بافت بسیار نرم و …

طرز تهیه چیز کیک لیمویی، دسری خاص با طعمی عالی!

طرز تهیه چیز کیک لیمویی چیز کیک لیمویی یکی از انواع کیک‌های خوشمزه و لذیذ است که از ۳ لایه تشکیل شده و …

طرز تهیه نان اردک خوشمزه همدانی مرحله به مرحله

طرز تهیه نان اردک نان اردک یکی از نان های سنتی و مجلسی شهر همدان است که معمولا برای صبحانه پخته می شود، …

طرز تهیه کاپ کیک موزی , دستور پخت کاپ کیک موزی ساده با گردو

کاپ کیک موزی یکی از شیرینی های ساده و بسیار خوش طعم بین المللی است که برای پذیرایی مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کاپ کیک موزی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم کاپ کیک موزی
موز ۳ عدد (۳۰۰ گرم)
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ⅓ پیمانه
آرد نول ۱٫۵ پیمانه
روغن مایع ⅓ پیمانه
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
جوش شیرین ½ قاشق چایخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
نمک ۱ پنس
گردوی خرد شده ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کاپ کیک موزی

مرحله ۱: پیش گرم کردن فر

برای تهیه کاپ کیک موزی خوشمزه در ابتدای کار قبل از شروع پخت، فر را به دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. این امر اطمینان می‌دهد که کیک شما در دمای مناسب و یکنواخت پخته شود.

مرحله ۲: آماده سازی مواد خشک

در یک کاسه بزرگ، ارد، بکینگ پودر، جوش شیرین، و نمک را با هم مخلوط کنید و سه بار الک کنید تا مواد ترکیب شوند و مخلوط نرم و یکدستی داشته باشید.

مرحله ۳: له کردن موزها

موزهای رسیده را با چنگال خوب له کنید تا به شکل پوره درآیند. استفاده از موزهای کاملا رسیده برای این دستور ضروری است تا عطر و طعم موز به خوبی در کیک حس شود.

مرحله ۴: مخلوط کردن مواد مرطوب

در ظرف دیگری، تخم مرغ، وانیل، شکر، و روغن را با همزن دستی بزنید تا مخلوط کرم رنگ و یکدستی به دست آید.

مرحله ۵: اضافه کردن موز پوره شده

موز پوره شده را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ترکیب یکدستی حاصل شود.

مرحله ۶: ترکیب مواد خشک و مرطوب

مخلوط ارد را که قبلاً الک کردید، به طور تدریجی و در سه مرحله به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و هر بار به آرامی هم بزنید تا فقط ترکیب شوند.

مرحله ۷: آماده سازی قالب

قالب مورد نظر خود را، چه کاپ کیک، مافین یا قالب میان تهی، با روغن یا ارده به طور کامل چرب کنید.

مرحله ۸: ریختن خمیر در قالب

خمیر را درون قالب ریخته و دو سوم فضای قالب را پر کنید. می‌توانید روی خمیر کمی گردوی خرد شده بریزید تا طعم و بافت جذاب‌تری داشته باشد.

مرحله ۹: پخت کیک

کیک را در فر از قبل گرم شده به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید. برای اطمینان از پخت کامل، می‌توانید با یک خلال چوبی چک کنید. اگر خلال تمیز بیرون آمد، کیک پخته است.

مرحله ۱۰: برشته کردن سطح کیک

برای اینکه سطح کیک طلایی و برشته شود، می‌توانید گریل فر را برای چند دقیقه روشن کنید. در نهایت کیک را از فر خارج کرده، سپس درون ظرف مورد نظرتان قرار داده و پس از برش زدن، سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا